• slidebg1

X-Trees

In het bosklimpark X-Trees Fun Zone beleven groot en klein veel klimplezier op 12 parcoursen met verschillende moeilijkheidsgraden, 100 klimstations en een totale lengte van 1000 meter.

Gelegen aan de rand van Serfaus bevindt zich dit spannende klimparcours tussen de boomtoppen. Dappere klimmers kunnen hier van platform naar platform balanceren, slingeren en klimmen waarbij talloze obstakels moeten worden overwonnen op een hoogte van maximaal 14 meter boven de grond. Er zijn maar liefst 70 stations met verschillende moeilijkheidsgraden en een totale lengte van 800 meter - een spannend klimavontuur voor gezinnen. Na uitgebreide veiligheidsinstructies door de x-trees-instructeurs, mag je - uitgerust met een helm en klimtuig – zelfstandig op klimtocht tussen de hoge bomen. Je hebt geen speciale voorkennis of vaardigheden nodig – wel een behoorlijk portie moed! Moderne beveiligingssystemen zorgen ervoor dat het klimmen absoluut veilig is.

Zelfs kinderen mogen klimmen in de X-Trees Funzone, de moeilijkheidsgraad van de verschillende routes varieert van eenvoudig tot zeer moeilijk en de hoogte van de touwen van laag tot wel 14 meter boven de grond. Zelfs voor kleine kinderen vanaf vier, vijf jaar zijn er al leuke klimroutes. En mocht er eens iemand blijven 'steken'. Geen nood! De X-Trees-instructeurs schieten meteen te hulp, helpen je de hindernis te overwinnen en zorgen ervoor dat je veilig weer op de grond komt.

Dear guests,

We will be open for you from 03rd June until 1st november 2022!
 

By the way:
Please notice, that the cable ways in Serfaus-Fiss-Ladis will open again on 11th june 2022

More information on the hygiene measures in our hotel and the skiarea can be found here.

 

Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer