• slidebg1

X-Trees

In het bosklimpark X-Trees Fun Zone beleven groot en klein veel klimplezier op 12 parcoursen met verschillende moeilijkheidsgraden, 100 klimstations en een totale lengte van 1000 meter.

Gelegen aan de rand van Serfaus bevindt zich dit spannende klimparcours tussen de boomtoppen. Dappere klimmers kunnen hier van platform naar platform balanceren, slingeren en klimmen waarbij talloze obstakels moeten worden overwonnen op een hoogte van maximaal 14 meter boven de grond. Er zijn maar liefst 70 stations met verschillende moeilijkheidsgraden en een totale lengte van 800 meter - een spannend klimavontuur voor gezinnen. Na uitgebreide veiligheidsinstructies door de x-trees-instructeurs, mag je - uitgerust met een helm en klimtuig – zelfstandig op klimtocht tussen de hoge bomen. Je hebt geen speciale voorkennis of vaardigheden nodig – wel een behoorlijk portie moed! Moderne beveiligingssystemen zorgen ervoor dat het klimmen absoluut veilig is.

Zelfs kinderen mogen klimmen in de X-Trees Funzone, de moeilijkheidsgraad van de verschillende routes varieert van eenvoudig tot zeer moeilijk en de hoogte van de touwen van laag tot wel 14 meter boven de grond. Zelfs voor kleine kinderen vanaf vier, vijf jaar zijn er al leuke klimroutes. En mocht er eens iemand blijven 'steken'. Geen nood! De X-Trees-instructeurs schieten meteen te hulp, helpen je de hindernis te overwinnen en zorgen ervoor dat je veilig weer op de grond komt.

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer