• slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

Attracties in de zomer

Hier op het zonnige bergplateau Serfaus-Fiss-Ladis kunnen groot en klein zich niet alleen bij ons in hotel Laurentius goed vermaken. In hele vakantieregio vind je ’s zomers tal van leuke activiteiten voor het hele gezin, zoals de spannende wandelroutes 'avonturenbergen', klimtuinen, speelparken, mountainbiketrails, waterparken en indoor-speelparadijzen. Bij goed of slecht weer: in onze vakantieregio valt altijd van alles te beleven en te ontdekken. Een wereld vol avontuur ín en rónd ons hotel. Bij ons beleven gezinnen met kinderen een onvergetelijke vakantie.

De avonturenwereld in Laurentius

Het familiehotel Laurentius biedt gezinnen en kinderen 's zomers en 's winters een compleet vakantiegevoel. Onze zogeheten avonturenwereld betekent niet slechts een paar legoblokjes of kleurpotloden. Dankzij ons omvangrijke aanbod met o.a. de kinderclub Kids STAR Club, de avonturenspeeltuin, de indoor-speeltuin, het zwemparadijs, een saunalandschap voor het hele gezin en een wellness-centre alleen voor de ouders, heeft iedereen het gegarandeerd naar zijn zin.

Serfaus-Fiss-Ladis – een paradijs voor gezinnen

De vakantiepret begint in het familiehotel Laurentius en stopt niet bij de voordeur. Direct naast het hotel bevindt zich onze superleuke speeltuin. En in de omgeving valt nog veel meer te beleven voor gezinnen met kinderen. Zo is er het Fun Park Fiss, het Hög speelpark, Murmliwasser, X-Trees, de Indoor Arena Fiss, Playin Serfaus, een mountainbikepark met trails en en tal van wandel- en themapaden in het berglandschap.

Is dit alles inclusief?

Alle faciliteiten van hotel Laurentius zijn natuurlijk inbegrepen. Voor de attracties in de omgeving kunnen onze hotelgasten gebruik maken van de zogeheten Super.Sommer.Card. Deze handige voordeelpas wordt meteen bij aankomst in familiehotel Laurentius overhandigd en biedt veel vakantiepret in Serfaus-Fiss-Ladis. De meeste populaire attracties kosten geen cent extra, zoals het funpark Fiss, de pendelbussen en de kabelbanen in de regio.

Klik hier voor meer informatie: Super-Sommer-Card

Overzichtskaart van de attracties in de omgeving

Dankzij onze gedetailleerde overzichtskaart merkt u al snel waarom Serfaus-Fiss-Ladis tot de beste vakantieregio’s voor gezinnen behoort. Door op de verschillende nummers op de kaart te kikken, komt u meer te weten over de diverse attracties. Achter de nummers verbergen zich leuke en spannende activiteiten voor het hele gezin in hotel Laurentius en onze mooie vakantiestreek. Bijvoorbeeld nummer 2: het Laurentius zwemparadijs met de drie-persoons reuzenglijbaan. Of nummer 4: onze eigen supergrote speeltuin, of 10: het funpark Fiss, een leuk attractiepark op de Möseralm.

Veel plezier bij je ontdekkingsreis! (Link Karte)

Liebe Laurentius Freunde!

Aufgrund einer Anordnung des Landes Tirol werden alle Tiroler Skigebiete mit letztem Skitag Sonntag, 15.03.2020 schließen.

Davon sind auch wir betroffen und müssen schweren Herzens unsere Wintersaison per oben genanntem Datum beenden.

Das Skigebiet hat bis Sonntag 16:00 Uhr geöffnet, unser Hotel bis Sonntag 17:00 Uhr

In dieser außergewöhnlichen Situation steht die Gesundheit aller Gäste, Mitarbeiter und Bewohner im Vordergrund!

Hoffen wir gemeinsam, dass die ganze Situation ein schnelles Ende findet.

Bleiben Sie gesund

Barbara & Michaela Neururer