• slidebg1
  • slidebg1

Serfaus: gezinsvakantie in de zomer

Op ons zonnige hoogplateau bevinden zich drie dorpen: Serfaus, Fiss en Ladis. Laten we het eens hebben over ons buurdorp, Serfaus.

Hotel en metro in Serfaus

Serfaus heeft iets gemeen met onze mascotte Laurentius, de vriendelijke ster. Ze hebben allebei vele nieuwe ideeën en delen een bepaalde koppigheid om deze te realiseren. Serfaus telt slechts 1100 inwoners, maar is wel het enige dorp in Tirol met een heuse metro. Dit getuigt van innovatie, waarbij men tegelijkertijd het traditionele dorpskaraker heeft weten te behouden. Het lukt Serfaus uitstekend om de nieuwste technologie toe te passen en moderne trends te volgen en tevens oude en waardevolle tradities te bewaren. Bovendien staan er talloze mooie hotels.

Zomervakantie in Serfaus

Serfaus is - net als Ladis en Fiss - een "Family Dorf Tirol" en bezit dus het kwaliteitskeurmerk van de deelstaat Tirol, dat garant staat voor gezinsvakanties van de allerhoogste kwaliteit.

Het gehele zonnige hoogplateau profiteert van de vooruitziende blik van het dorp Serfaus met diverse innovatieve projecten zoals nieuwe, spannende attracties of wellnessfaciliteiten. In Serfaus kun je - zoals overal op ons prachtige zonnige plateau in het Tiroler Oberland – een heerlijke, afwisselende zomervakantie in de bergen beleven: soms rustig, soms wild, soms traditioneel, soms trendy. Serfaus is een ideale bestemming voor een zomervakantie met het hele gezin.

Serfaus in de zomer

Dear guests,

We will be open for you until 30th october 2022
 

By the way:
Please notice, that the cable ways in Serfaus-Fiss-Ladis are closed up from 16th october 2022.

More information on the hygiene measures in our hotel and the skiarea can be found here.

 

Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer