• slidebg1

Een gezinsvakantie in Serfaus-Fiss-Ladis

Wat is er leuker dan samen met het hele gezin vakantie vieren? Juist, niets! Maar dan moet je wel de juiste aanbieding vinden, waarbij iederéén het naar zijn zin heeft. Kinderen hebben andere wensen, behoeften en interesses dan hun ouders. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van de juiste bestemming voor een gezinsvakantie. De vakantieregio Serfaus-Fiss-Ladis heeft zich gespecialiseerd in vakanties voor gezinnen. In Tirol staat onze regio zelfs bekend als een echt familieparadijs voor groot en klein. Maar laten we bij het begin beginnen.

De juiste accommodatie voor een gezinsvakantie

Wie met één of meer kinderen op vakantie gaat, moet goed nadenken over de juiste bestemming. Dan let je niet alleen op de juiste aanbiedingen of attracties, maar kijk je ook of de accommodatie geschikt is voor álle gezinsleden. Wij, het team van het baby- en kinderhotel Laurentius, hebben de afgelopen jaren veel van onze gasten geleerd, feedback ontvangen en ons aanbod voortdurend verbeterd.

Voor ons is het dus de normaalste zaak van de wereld dat onze kamers absoluut kindveilig zijn. De kleuren en materialen van de kamers zorgen er bovendien voor dat het hele gezin zich helemaal thuis voelt. Naast de "hardware", oftewel de juiste inrichting van de kamers en de op kinderen gerichte faciliteiten van het gehele hotelcomplex, hebben wij ook aan de zogeheten "soft-skills" gedacht. Een warme, sfeervolle omgeving met speciale aandacht voor de kleintjes en hartelijke gastvrijheid maken van een goed babyhotel, een voortreffelijk babyhotel! Kortom: de juiste accommodatie voor uw gezinsvakantie in Serfaus-Fiss-Ladis.

Kinderopvang

Ons team biedt zeven dagen per week een complete kinderopvang-service. Dat is niet alleen fijn voor de kinderen, maar zeker ook voor de ouders die dankzij de zogeheten STAR.Club van een rustige vakantie kunnen genieten. En één ding is zeker - de STAR.Club biedt voor elk wat wils. Zowel baby’s, peuters als jonge pubers (tot 15 jaar) vermaken zich uitstekend in de Laurentius STAR.Club. Op een oppervlakte van 1500 m² vind je werkelijk alles wat kinderen leuk vinden. Volop speelgoed, bouwstenen en poppen in een bonte avonturenwereld.

Ons hotel en de vakantiestreek

Ongeacht tijdens welk seizoen u bij ons verblijft, er valt altijd wel iets te beleven. Het aanbod en de activiteiten richten zich natuurlijk naar het jaargetijde. Onze regio, het zonnige bergplateau Serfaus-Fiss-Ladis, staat vooral bekend als wintersportbestemming, maar sinds enkele jaren komen ook in de zomer steeds meer vakantiegasten dankzij het ruime aanbod aan zomeractiviteiten. Er zijn speciale aanbiedingen voor gezinnen in de bergen, voor mountainbikers, er is een gloednieuw bikepark met trails van verschillende moeilijkheidsgraden en een speciaal weekprogramma voor de zomer.

Kom je in de winter op gezinsvakantie in Serfaus-Fiss-Ladis, dan vind je bij ons echt álles wat het wintersporthart begeert. Ruim 200 km aan skipistes, een kinderskipark, rodelbanen, langlaufloipes, prachtige hellingen voor sneeuwschoenwandelingen en volop wellness- en spa-faciliteiten, hetzij voor het hele gezin of alleen voor ouders. Bij ons beleef je een echt wintersprookje: boek een vakantie in onze regio en overtuig jezelf. We verwelkomen je graag in het familieparadijs Serfaus-Fiss-Ladis.

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer