Kinder Hotels Partner
  • slidebg1
  • slidebg1

Familievakantie in de Alpen

Kun je met een baby, peuters of oudere mensen wel op vakantie gaan in de bergen? Een gezinsvakantie in den Alpen? Is dat een goed idee? Ons antwoord: nou en of! De natuur is niet alleen de beste fitnessstudio ter wereld, maar ook een geweldige leraar, avonturenspeeltuin, kortom: de perfecte plek voor het hele gezin.

Op vakantie met het hele gezin

Onze vakantieregio Serfaus-Fiss-Ladis richt zich al sinds enkele jaren op gezinnen. Familievakanties zijn onze belangrijkste prioriteit en dan we bedoelen niet alleen voor ons baby- en kinderhotel Laurentius, maar voor de gehele regio. Kinderen zijn bij ons écht van harte welkom. En daarom hebben we grondig nagedacht over hoe we een gezinsvakantie bij ons in de bergen zo leuk mogelijk kunnen maken.

Wandelpaden voor het hele gezin

Natuurlijk zijn er leuke berghutten in de omgeving, is er kinderopvang en een omvangrijk aanbod aan wellnessfaciliteiten. Maar er is meer: bijvoorbeeld brede wandelpaden, waarvan sommige zelfs toegankelijk zijn voor kinderwagens. De bewegwijzering van de routes is uitstekend en bovendien te downloaden op uw navigatiesysteem. En ten slotte zijn er educatieve themapaden en de zogeheten Brezina avonturenroutes.

Tirol: de dag van aankomst

Natuurlijk moeten we het ook even hebben over de dag van aankomst. Onze gasten komen meestal met de auto. Dan is het belangrijk te weten dat ons hotel goed te bereiken is. Wij beschikken bovendien over een grote parkeergarage die vanzelfsprekend gratis is.

Wandelen met kinderen

In onze mooie vakantieregio Serfaus-Fiss-Ladis valt er voor kinderen van alles te beleven. Een leuk uitstapje is bijvoorbeeld het speel- en avonturenwandelpad Ladis of het zogeheten Murmlitrail met onderweg leuke speelstations. In onze Tiroolse bergen op het zonnige hoogplateau van Serfaus-Fiss-Ladis bevinden zich bovendien vele speciaal voor gezinnen aangelegde themapaden en makkelijk begaanbare wandelroutes zoals de Quellenweg, de Blumenweg of de Mumeltierweg. Ook de verwunschene Weg met houtgesneden figuren uit sagen en legendes is erg populair. Er zijn diverse interessante natuurleerpaden waarbij de kinderen alles leren over het bos en de dieren die hier leven. En dan is er ook nog de spannende wandelroute met de ̎avonturenbergen ̎ van de Oostenrijkse kinderboekenauteur Thomas Brezina. Een echt paradijs voor kinderen waar ze volop avonturen beleven en er ook nog wat van opsteken.

Wandelen op het hoogplateau

Bergwandelen-met-kinderen

Een goede voorbereiding is belangrijk. Drink veel en neem regelmatig een pauze en de bergwandeling met kinderen wordt een groot succes.
Meer lezen

Onze top-arrangementen

Baby.STAR. in september
vanaf
€ 2325

Baby.STAR. in september

5 sep. 2020 - 26 sep. 2020
4 sep. 2021 - 24 sep. 2021

Aanbieding tonen
Baby.STAR. In oktober
vanaf
€ 2325

Baby.STAR. In oktober

17 okt. 2020 - 1 nov. 2020
16 okt. 2021 - 22 okt. 2021

Aanbieding tonen
vanaf
€ 997

"Schnupper.STAR" in september

5 sep. 2020 - 26 sep. 2020
4 sep. 2021 - 24 sep. 2021

Aanbieding tonen
vanaf
€ 997

"Schnupper.STAR" in oktober

17 okt. 2020 - 24 okt. 2020
16 okt. 2021 - 22 okt. 2021

Aanbieding tonen
Alle aanbiedingen tonen
Hotel Laurentius content divider

Dear guests,

We are open  from 15th june till 3rd november 2024
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer