• slidebg1

Vakantie met kleinkinderen in familiehotel Laurentius in Tirol

"Zo leuk was een vakantie met opa en oma nog nooit!" Oma en opa op vakantie met hun kleinkinderen - dat komt tegenwoordig steeds vaker voor. Nooit eerder gingen zoveel grootouders op vakantie met hun kleinkinderen. En nog nooit werd zoveel geboden om samen van een geweldige vakantie te genieten.

Op vakantie met opa en oma: voor de grootouders

Samen met de kleinkinderen of met drie generaties - grootouders, ouders en kind(eren) – bij ons genieten oma en opa van het gezellige samenzijn met hun familieleden en de gemoedelijke vakantiesfeer. In de vakantieregio Serfaus-Fiss-Ladis vind je het hele jaar door tal van mogelijkheden voor leuke activiteiten en uitstapjes. Ons hotel beschikt over een wellness- en beautyafdeling waar men in alle rust heerlijk kan ontspannen. Elke dag worden de hotelgasten verwend met lekkernijen uit de keuken. De gerechten van ons keukenteam hebben een 4-sterren standaard, maar in de eetzaal heerst een ongedwongen sfeer. Naast de gezellige uurtjes samen met de kleinkinderen blijft er voor opa en oma genoeg tijd over om er zelf op uit te gaan en van een onbezorgde vakantietijd te genieten.

Op vakantie met opa en oma: voor de kleinkinderen

Kinderen voelen zich in familiehotel Laurentius al snel thuis en samen met opa en oma helemaal. En hoe leuk het ook is om met opa en oma te spelen, soms is het voor de kinderen (en voor de grootouders!) heel fijn om een bezoekje te brengen aan de STAR.Club. Onze kinderclub is toegankelijk voor kinderen van alle leeftijden. Het uitgebreide activiteitenprogramma is afwisselend en vol verrassingen. Zeven dagen per week plezier en spelletjes. En ook de maaltijden zijn aangepast aan de wensen van de verschillende generaties. Er is een speciaal kinderbufet, waar zelfs 'moeilijke' eters lekker van zullen smullen. Daar zijn we vast van overtuigd.

Opa-oma-kleinkind-vakantie

Het is waar, we worden er allemaal niet jonger op. Maar tijdens een vakantie met de kleinkinderen zullen de grootouders zich door het intensieve contact met de kleintjes zelf weer jonger gaan voelen. Ja, zelfs net zo zorgeloos en vrolijk als vroeger toen ze zelf klein waren! Dit is het effect van een gezamenlijke vakantie: oma en opa delen in het vakantiegeluk van hun kleinkinderen en krijgen daardoor ook weer nieuwe energie. We willen grootouders en kleinkinderen een stukje vrijheid schenken. Een vakantie vol uitbundigheid en levenslust. Zo'n vakantie met oma en opa is puur geluk voor alle gezinsleden.

Ook voor drie generaties hebben wij de juiste accommodatie. Vooral in de zomervakantie, wanneer iedereen tijd heeft, komen ouders, grootouders en kinderen graag samen voor een gezellige familievakantie. Natuurlijk hebben wij dan de passende kamers voor het hele gezelschap.

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer