• slidebg1

Erlebnispark Hög

In natuurspeelpark Hög op het middenstation van de Alpkopfbahn in Serfaus leren kinderen spelenderwijze van alles over een duurzame omgang met de natuur in de bergen en bossen in de regio.

Talloze stations, zoals een koevlaai-trampoline, een houten-balparcours, een houthakkerspeelplaats of behendigheidparcours zorgen voor veel speelplezier bij de kleintjes. Er valt hier van alles te ontdekken! Op warme zomerdagen kun je heerlijk afkoelen in het waterlabyrint, een ondiepe waterplas met een trekvlot en de Högsee, een bergmeertje waarin je ook mag zwemmen. Er zijn ook waterfietsen, kajaks en peddelsurfplanken te huur voor een rondje op het meer.

Familien-Lichter-kapel-Hög

En als u al zo dicht bij de hemel op aarde bent, dan is een bezoek aan de Familien-Lichter-kapel-Hög ook de moeite waard. In deze prachtige kapel staat het gezin in al zijn kleurrijke facetten centraal. Dit zie je terug in de bouwwijze en het artistieke ontwerp van de kapel. Met veel aandacht voor de details werd de Hög-kapel gerealiseerd als een gezamenlijk project van planner en beeldhouwer Walter File, architect DI Hubert Lentsch, pastoor Mag. Willi Pfurtscheller en de Komperdell-kabelbaanmaatschappij.

Sommige bezoekers vinden het ontwerp van de kapel er misschien wat kaal uitzien. Er is met opzet voor een neutrale uitstraling gekozen teneinde een kapel te creëren die open staat voor alle geloofsrichtingen.

Gedetailleerde informatie over de Familien-Lichter-kapel-Hög is te vinden in de folder direct in de kapel.

Dronevlucht over het avonturenpark Hög

Schneisenfeger (zomerrodelbaan)

Wie remt, verliest. Dus maak je riem vast en suis naar beneden in de Family Coaster Schneisenfeger. De ideale winter- en zomerrodelbaan voor het hele gezin.
Meer lezen

Liebe Laurentius Freunde!

Aufgrund einer Anordnung des Landes Tirol werden alle Tiroler Skigebiete mit letztem Skitag Sonntag, 15.03.2020 schließen.

Davon sind auch wir betroffen und müssen schweren Herzens unsere Wintersaison per oben genanntem Datum beenden.

Das Skigebiet hat bis Sonntag 16:00 Uhr geöffnet, unser Hotel bis Sonntag 17:00 Uhr

In dieser außergewöhnlichen Situation steht die Gesundheit aller Gäste, Mitarbeiter und Bewohner im Vordergrund!

Hoffen wir gemeinsam, dass die ganze Situation ein schnelles Ende findet.

Bleiben Sie gesund

Barbara & Michaela Neururer