• slidebg1

Fiss: op wintersport met het hele gezin

Ons hoogplateau bestaat uit drie dorpen: Serfaus, Fiss en Ladis. Laten we beginnen met ons eigen dorp, Fiss. Wie Fiss "googelt" krijgt duizenden treffers en de meeste daarvan gaan over vakantie, familie, Tirol, wintersport, skigebied, wandelvakanties en dergelijke. Logisch, vinden wij.

Fiss

Fiss ligt midden op een zonnig bergplateau in de buurt van de plaats Landeck, 500 meter boven het dal op 1436m zeehoogte, tussen Serfaus en Ladis. Met een oppervlak van 37,7 km² en 1007 inwoners -dat zijn nog geen 25 inwoners per km². Fiss is een echt bergdorp, rustig, zonnig en zeer gezinsvriendelijk. Ondanks dat het toerisme een enorme vlucht heeft genomen en de bouw van vele nieuwe familiehotels, heeft dit dorp zijn tradtitionele karakter behouden.

Wintersport in Fiss

Natuurlijk wordt Fiss in de winter in één adem genoemd met de wintersportregio "Skidimension" van Tirol, Serfaus-Fiss-Ladis. Dit aaneengesloten skigebied in Tirol heet Serfaus-Fiss-Ladis en niet Serfaus-Ladis. En het is ook niet toevallig dat Fiss in het midden staat, want Fiss speelt een centrale rol in deze prachtige skiregio. Dankzij moderne skiliften is Fiss perfect aangesloten aan het pistennetwerk en bovendien bevinden zich de leukste attracties voor gezinnen in Fiss, zoals "Berta’s Kinderland", de skischool van Fiss of het snowboard-funpark bij het dalstation. Tja, en als we het toch hebben over wintersportvakantie, familie en Fiss, wat hoort er dan zeker bij? Juist, hét familiehotel direct aan de skipiste, midden in het leukste skigebied voor gezinnen in Tirol.

Hotel in Fiss: ons familiehotel / baby- & kinderhotel Laurentius

Ja, midden in Fiss, daar staat het familie-, baby- en kinderhotel Laurentius. Ons hotel staat op een helling, direct aan de skipiste, op minder dan 100 meter van de oefenlift. Hotel Laurentius heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een populaire accommodatie perfect geschikt voor een geslaagde wintersportvakantie voor gezinnen. We kijken uit naar je komst.

Fiss in de winter

Liebe Laurentius Freunde!

Aufgrund einer Anordnung des Landes Tirol werden alle Tiroler Skigebiete mit letztem Skitag Sonntag, 15.03.2020 schließen.

Davon sind auch wir betroffen und müssen schweren Herzens unsere Wintersaison per oben genanntem Datum beenden.

Das Skigebiet hat bis Sonntag 16:00 Uhr geöffnet, unser Hotel bis Sonntag 17:00 Uhr

In dieser außergewöhnlichen Situation steht die Gesundheit aller Gäste, Mitarbeiter und Bewohner im Vordergrund!

Hoffen wir gemeinsam, dass die ganze Situation ein schnelles Ende findet.

Bleiben Sie gesund

Barbara & Michaela Neururer