Kinder Hotels Partner
  • slidebg1
  • slidebg1

Funpark Fiss

Op de Möseralm bevindt zich een superleuk speelpark voor groot en klein. Het zogeheten Funpark Fiss heeft een zonnige ligging op 1820 meter zeehoogte en is comfortabel en eenvoudig vanuit het baby- en kinderhotel Laurentius te bereiken: het dalstation van de Möseralmbahn is slechts vijf minuten lopen en daarna kunt u met de kabelbaan omhoog naar het speelpark.

Dit vind je alleen in Fiss! Funpark Fiss is een echt kinderparadijs met spectaculaire attracties voor groot en klein. De Fisser Flieger, de Fisser Flitzer en de Skyswing zijn de belangrijkste attracties, maar er valt nog veel meer te beleven. Er zijn tal van afwisselende, spannende en opwindende attracties. Eén ding is zeker: dit speelpark is niet alleen voor kinderen een aanrader!

Terwijl de ouders van een lekker kopje koffie genieten op het zonnige terras, kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de enorme speeltuin met XXL-zandbak, klimtoren, reuzenschommel, Berta's glijbaan, XXL-trampoline en kinderboerderij.

Voor de iets oudere kinderen en avontuurlijke volwassenen is er een 60 meter lange tubingbaan. Op een grote luchtband suis je van de heuvel af en met de lopende band kun je weer terug naar het startpunt. En nog een keer!

Wat dacht je van een rondje met een elektrische auto? Zelfs Max Verstappen en Sebastian Vettel zouden jaloers zijn.

Hè? Sneeuw in de zomer? Jazeker! In het funpark Fiss ligt er ook 's zomers sneeuw in de Sommerschneewelt die in 2008 werd geopend door de bekende Oostenrijkse ski-ster Benni Raich. Hier kunnen groot en klein ook in de zomer met echte sneeuw spelen en een sneeuwbalgevecht houden.

En alsof dat nog niet genoeg is, kan men veel pret beleven bij de drie populairste attracties: de Fisser Flitzer, de Fisser Flieger en de Skyswing.

Zomerspeelpark Funpark Fiss

Fisser Flitzer

2,2 kilometer lang. Gemiddeld 19 procent steil. 45 km per uur. 7 superspannende minuten. De Fisser Flitzer is zoveel meer dan een normale zomerrodelbaan.
Meer lezen

Fisser Flieger

Vliegen zo vrij als een vogel - dit gevoel krijg je als je met de Fisser Flieger op 47 meter boven de grond zweeft. Voor velen de ultieme droom.
Meer lezen

Skyswing

Riemen vast en daar gaan we! Pure adrenaline en kriebels in de buik. Op de gigantische schommel voelen zich durfals gewichtloos en dat op ruim 1800 meter zeehoogte.
Meer lezen

Dear guests,

We are open  from 15th june till 3rd november 2024
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer