• slidebg1

Ons familiebassin met glijbaan

"Zijn er waterglijbanen in kinderhotel Laurentius?" We horen deze vraag steeds vaker. In het zuiden van Europa zijn er steeds meer waterparken met reuzenglijbanen. Dat vinden kinderen ook leuk tijdens een vakantie in de bergen. Wat zou een familievakantie zijn zonder glijplezier? Wat zou een familiehotel zijn zonder een waterglijbaan?

Kinderhotel met glijbanen

Wij kennen deze wens en omdat we onze gezinnen een geslaagde vakantie willen bezorgen, hebben we direct naast ons familiezwembad een 3-persoons raceglijbaan laten bouwen. En die is echt goed gelukt. Perfect voor veel glijbaanplezier. Hier heerst natuurlijk geen wellnesssfeer, maar de kinderen vinden het helemaal fantastisch. Tirol staat niet echt bekend als bestemming voor een zwemvakantie, maar dankzij ons binnenzwembad kunnen we met een gerust hart zeggen: het hele gezin beleeft hier een geweldig leuke vakantie!

Skivakantie in een kinderhotel met binnenbad

Voor de planning van onze waterwereld voor gezinnen hebben we veel tijd geïnvesteerd. We hebben gezocht naar de juiste vloer om uitglijden te voorkomen en lang nagedacht over het juiste ontwerp en de optimale temperatuur. Het grote familiebassin is zeer geliefd bij ouders en kinderen. Het heeft een waterdiepte van 1.30 meter en fijne massagebanken waar je heerlijk kunt ontspannen en dromen.

Kinderen zijn gek op de 3-persoons raceglijbaan die met een spannende bocht door het zwembad kronkelt. Naar boven en glijden maar. Telkens opnieuw, want het gaat nooit vervelen. Zo kan het gebeuren dat hier meer hoogtemeters worden gemaakt dan in de bergen.

Liebe Laurentius Freunde!

Aufgrund einer Anordnung des Landes Tirol werden alle Tiroler Skigebiete mit letztem Skitag Sonntag, 15.03.2020 schließen.

Davon sind auch wir betroffen und müssen schweren Herzens unsere Wintersaison per oben genanntem Datum beenden.

Das Skigebiet hat bis Sonntag 16:00 Uhr geöffnet, unser Hotel bis Sonntag 17:00 Uhr

In dieser außergewöhnlichen Situation steht die Gesundheit aller Gäste, Mitarbeiter und Bewohner im Vordergrund!

Hoffen wir gemeinsam, dass die ganze Situation ein schnelles Ende findet.

Bleiben Sie gesund

Barbara & Michaela Neururer