Kinder Hotels Partner
  • slidebg1

Familieskigebied Serfaus-Fiss-Ladis: skiën en snowboarden met kinderen

214 km aan pistes. Alle moeilijkheidsgraden. Sneeuwzeker tot ver in het voorjaar. 68 moderne liften. Pittoreske berghutten. Een prachtig zonnig hoogplateau. Berta's Kinderland met talloze attracties voor onze kleintjes. Een skischool met bijna 200 skileraren en de nieuwste lesmethoden. Hier zijn we thuis, in ons familieskigebied Serfaus-Fiss-Ladis.

Skiën en snowboarden voor kinderen

Op de ski’s of op een snowboard: het is de moeite waard als kinderen al op jonge leeftijd op wintersport de bergen gaan verkennen. Hoe eerder je op ski's of op een snowboard staat, hoe beter. In Tirol leren kinderen skiën op een leeftijd van twee of drie jaar en niemand heeft er nog spijt van gehad. Want wat je als jong kind hebt geleerd, daar heb je een heel leven profijt van.

Skiën of snowboarden is niet aan leeftijd gebonden en is leuk voor jong en oud. En laten we eerlijk zijn. Wat is er nou fijner dan samen met de hele familie de witte pistes af te glijden, het gevoel van vrijheid te voelen en daarna samen in een traditionele berghut te smullen van lekkere streekgerechten zoals een portie Kasspatzln of Kaiserschmarrn? Klik op de desbetreffende links voor de belangrijkste informatie over ons familie- en kinderskigebied Serfaus-Fiss-Ladis.

Lestijden: wanneer vinden de skilessen voor kinderen plaats?

Skilessen voor kinderen worden dagelijks aangeboden. Wij raden aan om een complete cursus te boeken met in totaal 10 eenheden, verdeeld over vijf dagen. Voor meer informatie kijk op: www.skischule-fiss-ladis.at. Hier lees je alles over de nieuwste aanbiedingen en kun je de passende cursus zelf in een handomdraai boeken. Als je nog niet de perfecte uitrusting hebt voor de piste, kun je ze snel en gemakkelijk huren.

Tóp-service van de skischool voor onze hotelgasten

Elke zaterdagavond worden in de hotellobby skipassen verkocht. Er is ook de mogelijkheid om te praten met ervaren medewerkers van de skischool. Zij geven graag advies over hoe kinderen (of jij zelf!) het beste de beginselen van de skisport kunnen leren. Zo staat niets een geslaagde wintersportvakantie met het hele gezin meer in de weg.

Dear guests,

We are open  from 15th june till 3rd november 2024
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer