• slidebg1

Skischool Fiss-Ladis

Skiën moet je eerst leren. Dat geldt natuurlijk voor kinderen, maar ook sommige volwassenen die lang niet meer op ski’s hebben gestaan kunnen bij onze skischool terecht. De skischool Fiss-Ladis biedt tal van verschillende cursussen aan, ook privélessen. Veel plezier bij de skilessen.

Leren skiën in Tirol

Martin Stark, de directeur van de skischool, onze mascotte Berta, waarschijnlijk de leukste, grappigste, vriendelijkste koe ter wereld en bijna 200 skileraren heten je van harte welkom bij de skischool Fiss-Ladis. Het team van Martin Stark is een internationaal team met uitstekend opgeleide skileraren uit Oostenrijk, Duitsland, Nederland, Australië, Japan en vele andere landen van de wereld. Tijdens het hoogseizoen bestaat het team uit ongeveer 300 skileraren die elke dag met 2000 wintersportgasten op pad zijn.

Gezelligheid en plezier bij het skiën

De skiklasjes worden met opzet klein gehouden, net als bij de privélessen. Iedereen vindt hier het juiste aanbod. Er is ook een speciaal oefenterrein voor beginners bij het middenstation van de Sonnenbahn Fiss-Ladis. Afhankelijk van het niveau van de skiklas wordt gebruikt gemaakt van leerhulpmiddelen zoals snowblades, video-analyse, paaltjes-programma, de Skyswing, Snowbike of Snowfox. Gezellig samen oefenen zonder prestatiedruk met behulp van moderne technologie: dit alles maakt het leren skiën bij de skischool Fiss-Ladis zo bijzonder.

En één ding is zeker. De eerste bochten skiën op een perfect geprepareerde skipiste - dat is een onbeschrijflijk, onvergetelijk gevoel van pure vrijheid. Alle informatie over de diverse skilessen is te vinden onder www.skischule-fiss-ladis.at.

Dear guests,

We will be open for you from 03rd June until 1st november 2022!
 

By the way:
Please notice, that the cable ways in Serfaus-Fiss-Ladis will open again on 11th june 2022

More information on the hygiene measures in our hotel and the skiarea can be found here.

 

Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer