Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1

Het Laurentius indoor speelparadijs

Ons indoor speelparadijs – voor vele uurtjes speelplezier

Kleine en grote kinderen kunnen zich hier van 's morgens vroeg tot 's avonds laat uitstekend vermaken - het speelparadijs is immers 24 uur per dag geopend. Zo kan het dus gebeuren dat je hier een papa met zijn kind al om 6 uur 's ochtends ziet spelen terwijl mama heerlijk uit kan slapen.
 

 

Het STAR.dorp

Bedacht en uitgevoerd door "Fully", een bekende inwoner van het dorp Fiss, tevens verantwoordelijk voor onze populaire mascotte "Berta".
Het lijkt wel of Fully bij het maken ervan zelf weer een beetje kind is geworden. Zijn zus Vroni heeft overigens dit unieke speeldorp in gezellige, bonte kleuren geschilderd.

In samenwerking met de brandweer van Fiss heeft Fully een heuse brandweerkazerne nagebouwd, inclusief paal, glijbaan en een brandweerwagen. Er is een leuk speelhuis, een kruidenierswinkeltje en een paardenstal met populaire speelpaarden die net echt lijken.

indianer-spiel-hotel-laurentius

De paarden worden na een ritje weer keurig terug in de stal gezet en krijgen nog een afscheidskusje.


Indoor-Erlebniswelt-Laurentius
Feuerwehrauto
Rutschstange-Feuerwehrauto-laurentius

action-raum-laurentius

De speelkamer

Hier bevindt zich de zogeheten softplayhoek en de rombox: klimmen, glijden, verstoppertje spelen, balanceren en turnen – het kan hier allemaal! Er zijn ook diverse bobbycars om mee te racen en uiteraard ontbreken ook de spelcomputers niet.
Nintendo Wii, Playstation III en de Xbox 360 – ook de grotere kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Bijzonder populair is de unieke reuzen-IPad met superveel speelmogelijkheden.


action-raum
Riesen-Ipad
Spielcomputer

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders