Adults only! In een kinderhotel?

Het klinkt misschien een beetje raar, maar is echt heel erg fijn. Wij hebben gemerkt dat, hoe leuk een familievakantie ook is, de ouders toch ook af en toe een paar uurtjes voor zichzelf nodig hebben. Deze wens kunnen we nu vervullen. Dankzij onze wellnessruimte van 200 m² voor volwassenen: de S'PAnorama (vanaf 16 jaar).

Infinitypool

Onze spa voor volwassenen, de zogeheten S'PAnorama bevindt zich op de achtste verdieping en dus zo’n beetje op het dak van ons hotel. Dit is de perfecte plek voor onze infinity pool. Het uitzicht is namelijk echt adembenemend. Hier kun je richting de bergtoppen zwemmen met een heerlijk gevoel van vrijheid.

Pagina bekijken

Panorama-sauna

Als we dingen in ons hotel een naam geven, dan denken we daar heel goed over na. Onze panorama-sauna doet zijn naam dan ook echt eer aan. Geniet van een bezoekje aan de sauna, vergeet even het dagelijkse leven en bewonder het uitzicht op de ons omringende bergen. Dat kan allemaal in onze nieuwe panorama-sauna.

Pagina bekijken

Aroma-stoombad

Onder de nok van ons hotel vormt het aroma-stoombad het centrum van het wellnessgedeelte voor volwassenen. Hier kunt u heerlijk ontspannen, genieten van de aromatische geuren en gewoon even helemaal tot rust komen. Direct tegenover bevindt zich de indoor-toegang tot onze infinity pool.

Pagina bekijken

Rustruimte

Terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken in onze kinderclub, kunnen de ouders even een time out nemen. Dit lukt heel goed in onze lichte rustruimte ingericht met veel dennenhout en brede ligstoelen. De optimale plek om heerlijk te relaxen en nieuwe energie op te doen.

Pagina bekijken

Laurentius SPAnorama

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer