• slidebg1

Vegetarisch & veganistisch

Wie in ons hotel Laurentius in Fiss logeert, kan zeker zijn van één ding: wij zorgen goed voor onze gasten. Hiermee bedoelen we niet alleen schone kamers of het omvangrijke aanbod voor ouders met kinderen, maar vooral ook de maaltijden.

Familiehotel & veganistisch eten

Ons keukenteam probeert altijd aan de wensen van onze gasten tegemoet te komen en is ook op de hoogte van diverse voedselintoleranties en -allergieën. Wij kopen hoofdzakelijk regionale levensmiddelen (van het keurmerk Bewusst Tirol) en hebben ook vegetarische en veganistische gerechten op de kaart. Zo is er op culinair gebied voor elk wat wils.

Wij zijn weliswaar geen "vegetarisch of veganistisch familiehotel", maar Laurentius heeft wel degelijk een veganistisch- en vegetarisch-vriendelijke keuken. We hebben een dagelijks wisselend vegetarisch menu. Als u de voorkeur geeft aan een veganistisch menu, kunt u dit van tevoren bestellen. Wij komen graag aan uw wensen tegemoet. Liefhebbers van vlees, vegetariërs of veganisten, bij ons is iedereen van harte welkom.

Veggie & vegan

Vooral voor kinderen is, naast voldoende lichaamsbeweging en veel frisse lucht, een gezond voedingspatroon heel belangrijk. Ouders weten dat. En wij ook. Daarom gebruiken we verse levensmiddelen, gaan we in op persoonlijke wensen en koken we vegetarisch en veganistisch. Veganisten zijn welkom!

Vleesloze en gezonde maaltijden kunnen heel erg lekker zijn, daarom staan die ook op onze menukaart. Van reizen krijg je honger! Zeker in de bergen.

Dear guests,


we and our employees are very happy to be able to welcome you again with a
“very welcome, nice to have you here” from 3 July 2020.

By the way:
We have adjusted our cancellation conditions and offer free cancellations up to one day before your planned arrival day during the summer season 2020 in case of closed borders.
More information on the open lifts and on the hygiene measures can be found here.


Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer