• slidebg1

Vegetarisch & veganistisch

Wie in ons hotel Laurentius in Fiss logeert, kan zeker zijn van één ding: wij zorgen goed voor onze gasten. Hiermee bedoelen we niet alleen schone kamers of het omvangrijke aanbod voor ouders met kinderen, maar vooral ook de maaltijden.

Familiehotel & veganistisch eten

Ons keukenteam probeert altijd aan de wensen van onze gasten tegemoet te komen en is ook op de hoogte van diverse voedselintoleranties en -allergieën. Wij kopen hoofdzakelijk regionale levensmiddelen (van het keurmerk Bewusst Tirol) en hebben ook vegetarische en veganistische gerechten op de kaart. Zo is er op culinair gebied voor elk wat wils.

Wij zijn weliswaar geen "vegetarisch of veganistisch familiehotel", maar Laurentius heeft wel degelijk een veganistisch- en vegetarisch-vriendelijke keuken. We hebben een dagelijks wisselend vegetarisch menu. Als u de voorkeur geeft aan een veganistisch menu, kunt u dit van tevoren bestellen. Wij komen graag aan uw wensen tegemoet. Liefhebbers van vlees, vegetariërs of veganisten, bij ons is iedereen van harte welkom.

Veggie & vegan

Vooral voor kinderen is, naast voldoende lichaamsbeweging en veel frisse lucht, een gezond voedingspatroon heel belangrijk. Ouders weten dat. En wij ook. Daarom gebruiken we verse levensmiddelen, gaan we in op persoonlijke wensen en koken we vegetarisch en veganistisch. Veganisten zijn welkom!

Vleesloze en gezonde maaltijden kunnen heel erg lekker zijn, daarom staan die ook op onze menukaart. Van reizen krijg je honger! Zeker in de bergen.

Dear guests,

We will be open for you from 03rd June until 1st november 2022!
 

By the way:
Please notice, that the cable ways in Serfaus-Fiss-Ladis will open again on 11th june 2022

More information on the hygiene measures in our hotel and the skiarea can be found here.

 

Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer