• slidebg1

Vegetarisch & veganistisch

Wie in ons hotel Laurentius in Fiss logeert, kan zeker zijn van één ding: wij zorgen goed voor onze gasten. Hiermee bedoelen we niet alleen schone kamers of het omvangrijke aanbod voor ouders met kinderen, maar vooral ook de maaltijden.

Familiehotel & veganistisch eten

Ons keukenteam probeert altijd aan de wensen van onze gasten tegemoet te komen en is ook op de hoogte van diverse voedselintoleranties en -allergieën. Wij kopen hoofdzakelijk regionale levensmiddelen (van het keurmerk Bewusst Tirol) en hebben ook vegetarische en veganistische gerechten op de kaart. Zo is er op culinair gebied voor elk wat wils.

Wij zijn weliswaar geen "vegetarisch of veganistisch familiehotel", maar Laurentius heeft wel degelijk een veganistisch- en vegetarisch-vriendelijke keuken. We hebben een dagelijks wisselend vegetarisch menu. Als u de voorkeur geeft aan een veganistisch menu, kunt u dit van tevoren bestellen. Wij komen graag aan uw wensen tegemoet. Liefhebbers van vlees, vegetariërs of veganisten, bij ons is iedereen van harte welkom.

Veggie & vegan

Vooral voor kinderen is, naast voldoende lichaamsbeweging en veel frisse lucht, een gezond voedingspatroon heel belangrijk. Ouders weten dat. En wij ook. Daarom gebruiken we verse levensmiddelen, gaan we in op persoonlijke wensen en koken we vegetarisch en veganistisch. Veganisten zijn welkom!

Vleesloze en gezonde maaltijden kunnen heel erg lekker zijn, daarom staan die ook op onze menukaart. Van reizen krijg je honger! Zeker in de bergen.

Liebe Laurentius Freunde!

Aufgrund einer Anordnung des Landes Tirol werden alle Tiroler Skigebiete mit letztem Skitag Sonntag, 15.03.2020 schließen.

Davon sind auch wir betroffen und müssen schweren Herzens unsere Wintersaison per oben genanntem Datum beenden.

Das Skigebiet hat bis Sonntag 16:00 Uhr geöffnet, unser Hotel bis Sonntag 17:00 Uhr

In dieser außergewöhnlichen Situation steht die Gesundheit aller Gäste, Mitarbeiter und Bewohner im Vordergrund!

Hoffen wir gemeinsam, dass die ganze Situation ein schnelles Ende findet.

Bleiben Sie gesund

Barbara & Michaela Neururer