• slidebg1

Fitnessruimte - Fitness en sport voor volwassenen in familiehotel Laurentius

Slank, fit en in conditie blijven. Ook op vakantie. Wat vroeger nog niet zo gebruikelijk was, is tegenwoordig vaak heel gewoon. Steeds meer hotelgasten willen hun persoonlijke fitnesstraining niet missen, zelfs niet tijdens de zomer- of wintersportvakantie. Daar hebben wij op ingespeeld.

Fatburner en complete training

Onze fitnessruimte is uitgerust met apparaten van de "Excite"-lijn van het merk Technogym.

Naast een loopband "Run Excite Jog" en een hometrainer "New Excite Bike" hebben wij een zogeheten cardio WAVE en een VARIO aangeschaft - ideaal geschikt voor duurtraining. Het nieuwe Vario-apparaat past zich automatisch aan de paslengte aan. Zo kun je beginnen met lopen en overschakelen naar hardlopen zonder het apparaat te veranderen. Een makkelijke bediening maakt het mogelijk alleen het onderlichaam te trainen, ofwel het hele lichaam door de armen mee te bewegen net als op een crosstrainer. Dit apparaat is eenvoudig te bedienen en biedt de ideale workout voor het hele lichaam.

Alle fitnessapparatuur is cardio-apparatuur met verschillende programma's, individueel en doelgericht instelbaar. Voor een optimale training met hartslagmeting zijn alle handgrepen uitgerust met sensoren. Echte vetverbranders voor de perfecte workout waarvan je nieuwe energie krijgt./p>

Voor een individuele krachttraining

Het "Unica" krachttrainingsapparaat van Technogym biedt ruim 20 mogelijkheden voor een effectieve training van alle belangrijke spiergroepen. De Unica is op zichzelf een complete sportschool. Effectieve romp- en rugtraining is mogelijk op de twee trainingsbanken - een "crunch bench" en een "lower back bench".

Voor een zo compleet mogelijk aanbod voor een individuele workout, zijn er bovendien een spijlen-wandrek, gymnastiekballen en -matten in de Laurentius-fitnessruimte.

En niet te vergeten onze Geoway-lifebalance - het allround programma voor het hele lichaam (tegen betaling): infrarood gecombineerd met beweging en lichttherapie.

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer