• slidebg1

Een kinderskigebied-paradijs:
ideaal om te skiën voor kinderen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze skiregio Fiss-Ladis-Serfaus het beste skigebied voor kinderen is. Dit beweren niet alleen wij, die elke dag enorm ons best doen om ouders met kinderen een geslaagde vakantie te bezorgen, maar dit valt ook te lezen in onafhankelijke testberichten. Daar zijn we erg trots op. Maar laten we bij het begin beginnen.

Een van de hoogtepunten voor kinderen en gezinnen in de skiregio Skidimension Serfaus-Fiss-Ladis bevindt zich vlakbij uw vakantieadres, het familiehotel Laurentius, namelijk Berta's Kinderland bij het middenstation van de Sonnenbahn Fiss-Ladis. Meer informatie op:  www.serfaus-fiss-ladis.at

Bertas Kinderland: 10.000 m² ski- & speelterrein

Berta de koe is de mascotte van het kinderland van de kinderskischool Fiss-Ladis. Ze woont op slechts 500 meter afstand van ons hotel en is dus "dik" bevriend met ons. Ben je benieuwd wat Berta te bieden heeft voor kinderen die graag willen leren skiën of snowboarden? 11 transportbanden, een sprookjesdorp, een Indianendorp, het Bambini-land, de tubingbaan, het tovertapijt, de sneeuwscooter, speeltent, het restaurant "Bertas Kinderplanet" en nog veel meer. Geen wonder dat Berta ongelooflijk populair is in Serfaus-Fiss-Ladis en ver daarbuiten.

Waar kinderen graag en met plezier leren skiën

Peuters, grotere kinderen, tieners, beginners of gevorderden: iedereen die wil leren skiën is bij ons van harte welkom en in goede handen. Bijna 200 ervaren skileraren werken bij de skischool Fiss-Ladis. In het hoogseizoen gaan er zelfs ongeveer 300 skileraren met tot wel 2000 gasten op pad. Het is belangrijk de skilessen aan te passen aan de behoeftes van de verschillende kinderen. Daarom is het motto in het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis en bij de skischool Fiss-Ladis: elk kind hoort in de juiste groep. Onze skischool werkt met kleine, naar leeftijd samengestelde skiklasjes. Op deze manier leren kinderen snel, spelenderwijs en met veel plezier skiën. Speciaal daarvoor ontwikkelde, succesvolle skilesprogramma's zorgen ervoor dat kinderen de skisport snel onder de knie krijgen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne hulpmiddelen en de nieuwste technieken, zoals touwen, banden, fun-noodles, big foot of shorties. Dit zorgt voor veel skipret bij de kinderen.

Lestijden: wanneer zijn er kinderskilessen?

Skilessen voor kinderen worden dagelijks aangeboden. Het is aan te bevelen een complete cursus te boeken met 10 leseenheden, verdeeld over vijf dagen. Voor meer informatie kijk op www.skischule-fiss-ladis.at. Hier kom je meer te weten komen over de nieuwste aanbiedingen, het lesprogramma en kun je meteen de juiste skilessen boeken. Heb je nog geen wintersportuitrusting, dan kun je die probleemloos en snel huren.

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer