• slidebg1

Onze rustruimte

Stel je voor. De kinderen zijn veilig ondergebracht bij ons in de kinderclub. Je neemt de lift naar de achtste verdieping. De rustige sfeer komt je al tegemoet. Je opent de deur naar S'PAnorama en betreedt een oase van rust en ontspanning. Na een kort bezoek aan onze panorama-sauna, neem je een duik in de tegenoverliggende infinity pool, al genietend van het spectaculaire uitzicht en de frisse lucht. Voor het bezoekje aan het aroma-stoombad, rust je nog even uit op één van de comfortabele ligstoelen.

Veel hout en licht

We weten hoe belangrijk het is dat ouders af en toe een time out hebben om te kunnen ontspannen. We weten ook hoe belangrijk pauzes tussen saunasessies zijn. Om deze reden hebben we de rustruimte van onze spa zeer sfeervol ingericht met veel dennenhout, brede ligstoelen en veel licht. Precies de juiste plek om eens helemaal tot rust te komen en nieuwe energie op te doen.

De decoratie in onze wellnessruimte wordt net in als het hele hotel aangepast aan het betreffende jaargetijde. Alleen in de rustruimte laten we de flonkerende muurdecoratie het hele jaar door hangen. Het lichtspel in combinatie met de zonnestralen is niet alleen mooi, maar draagt bij tot een compleet gevoel van ontspanning.

Dear guests,


we and our employees are very happy to be able to welcome you again with a
“very welcome, nice to have you here” from 3 July 2020.

By the way:
We have adjusted our cancellation conditions and offer free cancellations up to one day before your planned arrival day during the summer season 2020 in case of closed borders.
More information on the open lifts and on the hygiene measures can be found here.


Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer