Kinder Hotels Partner
  • slidebg1

Onze rustruimte

Stel je voor. De kinderen zijn veilig ondergebracht bij ons in de kinderclub. Je neemt de lift naar de achtste verdieping. De rustige sfeer komt je al tegemoet. Je opent de deur naar S'PAnorama en betreedt een oase van rust en ontspanning. Na een kort bezoek aan onze panorama-sauna, neem je een duik in de tegenoverliggende infinity pool, al genietend van het spectaculaire uitzicht en de frisse lucht. Voor het bezoekje aan het aroma-stoombad, rust je nog even uit op één van de comfortabele ligstoelen.

Veel hout en licht

We weten hoe belangrijk het is dat ouders af en toe een time out hebben om te kunnen ontspannen. We weten ook hoe belangrijk pauzes tussen saunasessies zijn. Om deze reden hebben we de rustruimte van onze spa zeer sfeervol ingericht met veel dennenhout, brede ligstoelen en veel licht. Precies de juiste plek om eens helemaal tot rust te komen en nieuwe energie op te doen.

De decoratie in onze wellnessruimte wordt net in als het hele hotel aangepast aan het betreffende jaargetijde. Alleen in de rustruimte laten we de flonkerende muurdecoratie het hele jaar door hangen. Het lichtspel in combinatie met de zonnestralen is niet alleen mooi, maar draagt bij tot een compleet gevoel van ontspanning.

Dear guests,

We are open  from 15th june till 3rd november 2024
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer