• slidebg1

Onze rustruimte

Stel je voor. De kinderen zijn veilig ondergebracht bij ons in de kinderclub. Je neemt de lift naar de achtste verdieping. De rustige sfeer komt je al tegemoet. Je opent de deur naar S'PAnorama en betreedt een oase van rust en ontspanning. Na een kort bezoek aan onze panorama-sauna, neem je een duik in de tegenoverliggende infinity pool, al genietend van het spectaculaire uitzicht en de frisse lucht. Voor het bezoekje aan het aroma-stoombad, rust je nog even uit op één van de comfortabele ligstoelen.

Veel hout en licht

We weten hoe belangrijk het is dat ouders af en toe een time out hebben om te kunnen ontspannen. We weten ook hoe belangrijk pauzes tussen saunasessies zijn. Om deze reden hebben we de rustruimte van onze spa zeer sfeervol ingericht met veel dennenhout, brede ligstoelen en veel licht. Precies de juiste plek om eens helemaal tot rust te komen en nieuwe energie op te doen.

De decoratie in onze wellnessruimte wordt net in als het hele hotel aangepast aan het betreffende jaargetijde. Alleen in de rustruimte laten we de flonkerende muurdecoratie het hele jaar door hangen. Het lichtspel in combinatie met de zonnestralen is niet alleen mooi, maar draagt bij tot een compleet gevoel van ontspanning.

Dear guests,

We will be open for you from 03rd June until 1st november 2022!
 

By the way:
Please notice, that the cable ways in Serfaus-Fiss-Ladis will open again on 11th june 2022

More information on the hygiene measures in our hotel and the skiarea can be found here.

 

Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer