• slidebg1
  • slidebg1

Ladis: gezinsvakantie in de zomer

Ons zonnige hoogplateau bestaat uit drie dorpen: Serfaus, Fiss en Ladis. Nu is het eerste dorp op het plateau aan de beurt: Ladis.

Het eerste plaatsje dat men op weg naar het zonnige hoogplateau tegenkomt, is Ladis. Een echt bergdorp, op 1200 meter zeehoogte met slechts 500 inwoners. Ladis is net als vele Tiroolse boerendorpen landelijk en romantisch, maar toch ook verrassend levendig en bruisend. De prachtige Burg Laudegg, een burcht uit de 13e eeuw, is al vanuit het dal te zien. Deze burcht wordt 's avonds verlicht en dit geeft Ladis een romantische uitstraling. De huizen van het dorp zijn dicht op elkaar gebouwd en vele gevels zijn beschilderd met schitterende fresco’s. Al wandelend door Ladis kunt u genieten van de historische sfeer die er heerst.

Zomervakantie in Ladis

Ladis heeft een sfeervolle, bijna dromerige uitstraling – hier krijgt men het gevoel aan het einde van de wereld te zijn beland. Maar dan wel een heel mooi einde, een soort happy end: een echt vakantieparadijs voor gezinnen met kinderen. In Ladis geniet het hele gezin van de vrijheid van de bergen, de heerlijke rust en het prachtige natuurlandschap van de Alpen.

Ook al is Ladis een rustig dorp, in de directe omgeving valt genoeg te beleven. Dankzij de gratis shuttlebus en de Sonnenbahn (zie Super Summer Card) kan men makkelijk tussen de dorpjes heen en weer pendelen. In en rond Ladis zijn er prachtige, romantische wandelpaden en ook educatieve themapaden zoals het Forscherpfad, het Waldlehrpfad en het Wasserwanderweg, die vooral in de zomer de moeite waard zijn.

Hotel in Ladis

Natuurlijk zijn er ook vele mooie hotels in Ladis. UIteraard geven wij er de voorkeur aan dat u bij ons in Fiss logeert. Ons baby- en kinderhotel Laurentius kijkt ernaar uit u en uw gezin te mogen verwelkomen.

Ladis in de zomer

Dear guests,


we and our employees are very happy to be able to welcome you again with a
“very welcome, nice to have you here” from 3 July 2020.

By the way:
We have adjusted our cancellation conditions and offer free cancellations up to one day before your planned arrival day during the summer season 2020 in case of closed borders.
More information on the open lifts and on the hygiene measures can be found here.


Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer