• slidebg1

Een paradijs voor kleine snowboarders

Berta's Kinderland biedt niet alleen voor kinderen op twee ski's veel plezier en actie. Ook kleine snowboarders kunnen zich helemaal uitleven op het 80.000 m² grote oefenterrein. In Berta’s Burton Riglet Park kunnen kleintjes leren snowboarden en de coole Boarderclub is perfect voor ervaren snowboarders.

Berta's Burton Riglet Park

Snowboarden is hier al mogelijk voor kinderen vanaf vier jaar. Met de zogeheten Burton Riglet kunnen kleine kinderen tussen de vier en zeven jaar voor het eerst op een snowboard staan en oefenen. Een kabel (de riglet) dat aan de snowboard is bevestigd, helpt bij het leren snowboarden. Wereldwijd zijn er inmiddels diverse Riglet-parken te vinden. Maar in Europa loopt onze skischool Fiss-Ladis op dit gebied voorop. Op zondag, maandag en donderdag kan er in Berta’s Burton Riglet Park geoefend worden.

Boarderclub: snowboarden als een echte prof

Wie droomt er niet van? Snowboarden als een echte prof. Coole jumps en tricks oefenen met een snowboard. Dat is echt gaaf. Dit kan vlakbij bij het dalstation van de Möseralmbahn. Hier bevindt zich de Boarderclub, een spannend oefenterrein voor snowboarders met een eigen oefenlift, een transportband, obstakels, een hindernisbaan en special trails. Een echte aanrader voor alle snowboardfans.

Dear guests,

We will be open for you from 03rd June until 1st november 2022!
 

By the way:
Please notice, that the cable ways in Serfaus-Fiss-Ladis will open again on 11th june 2022

More information on the hygiene measures in our hotel and the skiarea can be found here.

 

Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer