• slidebg1

Op vakantie met een baby. Is dat een goed idee?

Nou en of! Een vakantie samen met een baby kan onbeschrijfelijk mooi en ook ontspannend zijn, maar alleen op de juiste vakantiebestemming en in een geschikte accommodatie. Als baby- en kinderhotel hebben we ons gespecialiseerd in vakanties voor het hele gezin. Ouders met baby’s zijn bij ons dan ook van harte welkom.

Wat is het perfecte babyhotel?

Vooral ouders met hele jonge kinderen hebben dringend behoefte aan voldoende slaap en ontspanning. Thuis is dat meestal niet mogelijk, je wilt grootouders, ooms en tantes of ooms niet te vaak vragen om op te passen, zodat je zelfs een paar uur rust kunt vinden. Tijdens een zogenaamde babyvakantie, dus een vakantie mét baby, is dit allemaal geen probleem. In ons baby- en kinderhotel vindt u echt álles om echt te ontspannen. Onze moderne en gezellige kamers zijn natuurlijk absoluut veilig voor baby’s. Het spa- en wellnessgedeelte biedt voor elk wat wils en u kunt 24 uur per dag een beroep doen op de kinderopvang.

We weten uit eigen ervaring dat het niet makkelijk is om de kleine bij de oppasservice achter te laten, maar wij beloven u: bij onze gediplomeerde, liefdevolle baby- en kinderverzorgers is uw kind in goede handen. Naast de "hardware", oftewel de juiste inrichting van de kamers en de op kinderen gerichte faciliteiten van het gehele hotelcomplex, hebben wij ook aan de zogeheten "soft-skills" gedacht. Een warme, sfeervolle omgeving met speciale aandacht voor de kleintjes en hartelijke gastvrijheid maken van een goed babyhotel, een voortreffelijk babyhotel! En dat is precies wat je nodig hebt als je op vakantie wilt met je baby.

Babyopvang voor een ontspannen vakantie met een baby

We zijn er ons zeer van bewust dat baby's en peuters zo hun speciale gewoonten en een eigen ritme hebben. Hier houden wij vanzelfsprekend rekening mee, zodat de gezinsvakantie voor ouders én kinderen harmonieus en onvergetelijk wordt. Onze STAR.Club biedt kinderopvang voor alle leeftijden. In onze goed uitgeruste babykamer ontbreekt het werkelijk aan niets. Flessenwarmers, babybedjes, de ideale kamertemperatuur, oppasservice - aan werkelijk alles is gedacht! Dit complete aanbod maakt ons baby- en kinderhotel Laurentius de perfecte bestemming voor uw volgende vakantie met baby in de Tiroolse bergen. Bovendien proberen wij ook aan uw individuele wensen tegemoet te komen, staan wij u graag met raad en daad terzijde bij de vakantieplanning, zoals bijv. met tips wat er in mee in de koffer moet. Liefdevolle kinderopvang, veilige, sfeervolle kamers, leuke kinderanimatie, speciale babymaaltijden en nog veel meer - wij staan voor u klaar. Verheugt u zich op een ontspannen vakantie mét baby.

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer