• slidebg1

Ons weekprogramma voor kinderen in de winter

Laten we het ook even over après-ski hebben. Bij ons is er ook een après-ski-programma voor kinderen en dat van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. 12,5 uur per dag boordevol pret.

Afwisselend animatieprogramma voor kinderen

Ook ná het skiën hebben de kinderen het bij ons in familiehotel Laurentius goed naar hun zin. En vóór het skiën en tussen het skiën door. En soms zelfs in plaats van het skiën. In het winterseizoen organiseren wij van maandag t/m zondag van 8:30 tot 21:00 uur het gezellige après-ski-programma voor kinderen in de STAR.Club, bij de kinderen beter bekend onder "après-skihihi". Want lachen – dat we vaak en veel!

Welcome to the STAR.Club

Wie bedenkt de leukste spelletjes? Wie laat iedereen volop lachen? Natuurlijk: onze mascotte Laurentius - de STAR - komt regelmatig hoogstpersoonlijk meespelen in de STAR.Club. Net als tovenaars, clowns, grappige heksen en - op het grote scherm - de leukste cartoonsterren. Onze lieve kinderleidsters zijn er altijd en zorgen er samen voor dat alles goed verloopt. Sport, speelpret of spelletjes (of alles tegelijk) - in de STAR.Club hanteren wij het olympische motto: meedoen is het belangrijkste – en daarbij natuurlijk veel plezier maken!

Opgelet: het STAR.programma is net zo individueel als de kinderen

De genoemde activiteiten zijn voorbeelden, die meestal worden aangeboden, maar niet altijd. We passen ons winterprogramma wekelijks aan. Er wordt gekeken naar de leeftijd van de kinderen, het aantal meisjes en jongens en we letten natuurlijk op de wensen van de kinderen. Het kan dus gebeuren dat niet alle genoemde activiteiten elke week op het programma staan. Ons programma is dus net zo individueel als de kinderen die ons bezoeken.

Liebe Laurentius Freunde!

Aufgrund einer Anordnung des Landes Tirol werden alle Tiroler Skigebiete mit letztem Skitag Sonntag, 15.03.2020 schließen.

Davon sind auch wir betroffen und müssen schweren Herzens unsere Wintersaison per oben genanntem Datum beenden.

Das Skigebiet hat bis Sonntag 16:00 Uhr geöffnet, unser Hotel bis Sonntag 17:00 Uhr

In dieser außergewöhnlichen Situation steht die Gesundheit aller Gäste, Mitarbeiter und Bewohner im Vordergrund!

Hoffen wir gemeinsam, dass die ganze Situation ein schnelles Ende findet.

Bleiben Sie gesund

Barbara & Michaela Neururer