Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1

Snowboarden voor kinderen

Snowboarden voor kinderen en jongeren

 
Snowboarden für Kinder in Tirol

„Onze kinderen willen snowboarden!“ – Geen probleem!

Surfen in de sneeuw is 'vet cool'. Snowboarden is populair onder veel van onze jonge wintersportgasten. Deze tak van wintersport is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan alleen een trend. Als uw kinderen dit eens uit willen proberen, is dit geen probleem. Maar wat is de beste leeftijd om met snowboarden te beginnen? Wat is het juiste board en wat voor schoenen heb ik daarvoor nodig? Wij staan u graag met raad en daad terzijde. De skischool van Fiss-Ladis biedt natuurlijk ook snowboardlessen aan en de meeste kinderen hebben het verrassend snel onder de knie.Snowboardlessen voor de deur

De beste leeftijd om met snowboarden te beginnen is vanaf zes jaar. De kinderen zijn dan groot genoeg voor de kleinste bo Natuurlijk geeft de kinderskischool Fiss ook snowboardlessen. Van landelijk gediplomeerde snowboardleraren  (deze heten in Oostenrijk officieel sneeuwsportleraren) leren uw kinderen spelenderwijs in kleine groepen de eerste beginselen van het snowboarden. Eerst in Berta's Kinderland, daarna op de oefenpistes van de top-skiregio Serfaus – Fiss – Ladis. Snowboarden is echt niet zo moeilijk – ook volwassenen kunnen het leren. Met 35 jaar voor het eerst op een snowboard? Waarom niet! Snowboarden is voor alle leeftijden.
 

Snowboardlehrer der Kinderskischule Fiss

Boarder-X in der Ferienregion Serfaus-Fiss-Ladis

Boarder-X, Rainbow-Rail, Big-Air-Bag en freerides

Snowboarders hebben hun eigen 'vakjargon'! En dit klinkt best gaaf, waarbij het niet de bedoeling is dat volwassenen alles hoeven te begrijpen. In Fiss is behalve een groot freeride-terrein met vette riffs en cliffs ook een boarder-X. Verder zijn er diverse funparks. Met een 12m-Rainbowrail, een nieuwe Big-Air-Bag bij de XL-Kicker en talloze, jumps, lines, tables, pipes, kinks en andere coole obstakels. En een chill-area …

Zegt u dit alles niets? Dat geeft niets, zolang één ding duidelijk is: het Snowboard-Funpark Fiss heeft alles wat een Funpark tot een echt Funpark maakt! Het bevindt zich tussen de Plazör- en de Schöngamp-afdaling, heeft luidsprekers voor coole muziek en er zijn zgn. Park-Sheriffs aanwezig.


Top-snowboardservice voor hotelgasten van Laurentius

Als speciale service voor onze hotelgasten komen op zaterdagavond medewerkers van de skischool naar ons hotel voor deskundig advies over alles wat met snowboarden te maken heeft: hoe, wat, wanneer, wie, waar, … Bij de plaatselijke sportwinkels u de gehele snowboarduitrusting voor uw kind huren.
 

Snowboarden in Tirol

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders