Kinder Hotels Partner
  • slidebg1

Langlaufen in Tirol – in Fiss

Heb je zin in een actieve en afwisselende wintersportvakantie met het hele gezin, zet dan de ski’s of snowboard eens weg – het beste in onze eigen ski- en snowboardruimte – en probeer eens één van de andere takken van wintersport, zoals langlaufen. Ja, dat kan ook op ons zonnige hoogplateau.

Langlaufen in Tirol: supermooie loipes

De loipes verlopen door het glooiende landschap van het hoogplateau, worden elke dag perfect geprepareerd en zijn geschikt voor elk niveau. Langlaufen is vooral populair in Scandinavië en Duitsland. Maar ook in Tirol vind je steeds meer loipes. De regio Serfaus-Fiss-Ladis heeft 30 km aan langlaufloipes. Wintersporters kunnen hier door besneeuwde bossen glijden, de dagelijkse beslommeringen even vergeten en de frisse berglucht inademen. In Tirol kunnen zowel beginnelingen als ervaren langlaufers terecht op de mooiste loipes, ook op diverse hooggelegen routes. Beoefen je de klassieke variant of de skating style – ons langlaufgebied is een echte aanrader!

Rodelpret en winterparadijs voor skitoeren

En wat dacht je van rodelen, oftewel sleeën? Altijd dikke pret, vooral met kinderen. Overigens kun je je sleetje in de kabelbanen meenemen. Ook voor een skitoer – volgens velen de koningsdiscipline van de wintersport – vind je tal van mogelijkheden in onze bergen. Doe je voor het eerst aan toerskiën, raden wij je aan dit o.l.v. een ervaren gids te doen. Een skitoer vereist een goede planning vooraf.

Serfaus-Fiss-Ladis – winterpret naast de piste:

  • Serfaus-Fiss-Ladis – winterpret naast de piste:
  • 10 km aan rodelbanen voor veel sleepret
  • 100 km aan winterwandelpaden
  • sneeuwschoenwandelen
  • schaatsbaan in Ladis
  • paradijs voor ski-toeren

Dear guests,

We are open  from 15th june till 3rd november 2024
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer