• slidebg1

Familiehotel met panorama-sauna

Als we naar een naam zoeken voor nieuwe dingen in ons hotel, dan denken wij daar meestal heel goed met de hele familie over na. Onze panorama-sauna doet zijn naam dan ook echt eer aan. Bij het ontwerp hebben we erop gelet dat de sauna veel grote ramen krijgt, zodat je tijdens een sauna-bezoekje echt kan genieten van het uitzicht op de Tiroolse bergen. En maak je geen zorgen. Er kan niemand naar binnen kijken, want onze sauna bevindt zich op de achtste verdieping.

Sauna met bergpanorama.

Spa, sauna, opgietsessies, dit alles hoort nu net zo goed bij een vakantie in Tirol, als skiën en mountainbiken. Daarvoor is een behaaglijke omgeving nodig die weldadige warmte uitstraalt en veel rust biedt. Voilá, onze nieuwe wellness & spa S'Panorama! Hoewel we een kinderhotel zijn dat gespecialiseerd is in vakanties voor gezinnen, weten we ook dat ouders af en toe een paar uurtjes voor zichzelf nodig hebben. Of het nu zomer of winter is. Even lekker ontspannen en tot rust komen.

Heerlijk ontspannen in het kinderhotel

Dit kan zeker in onze nieuwe panorama-sauna: hier kun je alles even loslaten, zweten, diep ademhalen en genieten van het spectaculaire panorama.

Net als het hele wellness-gedeelte voor volwassenen, is onze panorama-sauna textielvrij en alleen toegankelijk vanaf 16 jaar.

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer