• slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

Zomervakantie in Oostenrijk, Tirol, Fiss

Een zomervakantie in het familiehotel Laurentius in Tirol, wat kun je daarvan verwachten? Wij vinden: een optimale mix van een actieve en ontspannende vakantie. Maar om eerlijk te zijn: een zomervakantie in de Alpen – de ideale bestemming in Oostenrijk voor een actieve vakantie!

Mountainbiken, fietsen of wandelen - op ons zonnige bergplateau verveel je je geen moment. Een zomervakantie in Tirol betekent puur genieten van de natuur. Maak een ontspannen wandeling door bossen en over alpenweiden, adem de frisse berglucht in of maak een wandeltocht naar een van de talloze berghutten. Dit kan allemaal tijdens een zomervakantie bij ons in hotel Laurentius.

Gezinsvakantie in de zomer

Tirol is gewoonweg prachtig, de ideale zomerbestemming met tal van mogelijkheden voor sport en recreatie voor het hele gezin. Het berglandschap biedt puur natuur. Hier kunnen de kleintjes heerlijk ravotten, het bos verkennen en zich uitleven, terwijl de ouders aan hun conditie werken door het uitoefenen van hun favoriete hobby's. Zoals bijvoorbeeld wandelen, nordic walking of een uitdagende bergtocht op het zonnige hoogplateau Serfaus-Fiss-Ladis. Dát is zomervakantie in Tirol.

Op zomervakantie in de bergen met het hele gezin

Ongeacht tijdens welk seizoen u bij ons verblijft, er valt altijd wel wat te beleven. Het aanbod en de activiteiten richten zich natuurlijk naar het jaargetijde. Onze regio staat vooral bekend als perfecte wintersportbestemming, maar sinds enkele jaren komen ook in de zomer steeds meer vakantiegasten dankzij het ruime aanbod aan zomeractiviteiten. Er zijn speciale aanbiedingen voor gezinnen in de bergen, voor mountainbikers, er is een gloednieuw bikepark met trails van verschillende moeilijkheidsgraden en een speciaal weekprogramma voor de zomer. Dus als u na een korte wandeling op ons zonnige hoogplateau nog zin heeft om een rondje te fietsen en daarna in het zwembad te springen voor een frisse duik, dan kan dat alllemaal! Bij ons in Tirol bent u aan het juiste adres voor een sportieve en afwisselende vakantie.

Lekker actief bezig zijn! Geniet van een sportieve vakantie dankzij de Super.Sommer.Card

Zeer handig is onze unieke Super.Sommer.Card die gratis toegang geeft tot de pendelbussen en de kabelbanen. Pure vrijheid, topservice, talloze mogelijkheden, een ongecompliceerde aankomst en dat alles met slechts één kaartje. Alle vakantiegasten die bij ons in hotel Laurentius overnachten, krijgen meteen bij aankomst de Super.Sommer.Card. Deze voordeelpas biedt legio mogelijkheden voor leuke uitstapjes en activiteiten in de bergen van Tirol. De pendelbussen rijden heen en weer tussen de dorpen Serfaus, Fiss en Ladis. Dankzij de kabelbanen zijn zelfs de hoogste bergtoppen onder handbereik en kun je een bezoekje brengen aan de leukste berghutten in de regio.

Zomer in Serfaus-Fiss-Ladis

Zomerbeelden

Dear guests,


we and our employees are very happy to be able to welcome you again with a
“very welcome, nice to have you here” from 3 July 2020.

By the way:
We have adjusted our cancellation conditions and offer free cancellations up to one day before your planned arrival day during the summer season 2020 in case of closed borders.
More information on the open lifts and on the hygiene measures can be found here.


Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer