• slidebg1

Serfaus: familievakantie in de winter

Ons zonnige hoogplateau bestaat uit drie dorpen: Serfaus, Fiss en Ladis. Laat we het even hebben over ons buurdorp, Serfaus.

Hotel en metro in Serfaus

Serfaus heeft iets gemeen met onze mascotte Laurentius, de vriendelijke ster. Ze hebben allebei vele nieuwe ideeën en delen een bepaalde koppigheid om deze te realiseren. Serfaus telt slechts 1100 inwoners, maar is wel het enige dorp in Tirol met een heuse metro. Dit getuigt van innovatie, waarbij men tegelijkertijd het traditionele dorpskaraker heeft weten te behouden. Het lukt Serfaus uitstekend om de nieuwste technologie toe te passen en moderne trends te volgen en tevens oude en waardevolle tradities te bewaren. Bovendien staan er talloze mooie hotels.

Wintersportvakantie in Serfaus

Als "eerstgenoemde" in de naam van de Tiroolse skiregio Serfaus-Fiss-Ladis, zijn de verwachtingen aan Serfaus hooggespannen, vooral in de winter. Serfaus heeft dus een reputatie hoog te houden als voorloper. Niet makkelijk in dé wintersportstreek bij uitstek, het Tiroolse Oberland. Vanzelfsprekend vind je hier vele kilometers aan uitstekende skipistes, maar er is meer: zoals het S1-Center bij het eindstation van de metro - een uniek infotainmentcentrum met cigar lounge en een VIP-shop. En dan zijn er nog de eerste ski lounge in Tirol, het Take-Off Center voor New Sports, het "Flight & Cross Park", het sneeuwpark Kinderschneealm of het Murmli-speelpark (10.000 m²) midden in het dorp. Ja, dit alles hoort net zo bij Serfaus als de zon, de sneeuw en de buurdorpen Fiss en Ladis. Er valt altijd wel iets te beleven in Serfaus. Zowel in de winter als in de zomer. En natuurlijk zijn er ook vele mooie hotels in Serfaus.

Serfaus in de winter

Dear guests,

We will be open for you from 03rd June until 1st november 2022!
 

By the way:
Please notice, that the cable ways in Serfaus-Fiss-Ladis will open again on 11th june 2022

More information on the hygiene measures in our hotel and the skiarea can be found here.

 

Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer