Onze partners

Partners van familiehotel St. Laurentius

Kinderhotels

U bent op zoek naar de beste aanbiedingen voor een gezinsvakantie in Europa? De hotelgroep Kinderhotels kan als enige voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor wat betreft inrichting, faciliteiten en kinderopvang.Het familiehotel Laurentius is uiteraard lid van de hotelgroep Kinderhotels. Ons hotel is onderscheiden met 4 Smileys!

Kookplatform

www.mitohnekochen.com is het eerste kookplatform voor mensen met een combinatie van voedselintolerantie en -allergieën. Hier vindt u vele gratis recepten voor mensen die lijden aan bijv.lactose-intolerantie, histamine-intolerantie, fructose-intolerantie, coeliakie en intolerantie voor 250 overige levensmiddelen!

Region Serfaus, Fiss, Ladis

Ontdek de bergen van Tirol in de zomer – Kom skiën in de winter! Beleef 's zomers en 's winters een onvergetelijke vakantie ...

ALFA Hotel Serfaus

Voor iedereen die eens zonder kinderen vakantie wil vieren. Het nieuwe alfa**** Hotel is een modern Alpenhotel met flair. Eigentijds, maar ook tijdloos. Jong en innovatief, maar ook traditioneel - een symbiose van gastvrijheid, architectuur en levensstijl van de 21ste eeuw, gelegen in het mooie berglandschap van Serfaus.

Family Tirol

Familiehotel Laurentius is lid van Family Tirol - wij kregen 5 kroontjes toegekend – dit is de maximale kwaliteitsbeoordeling. Family Tirol = Vakanties voor het hele gezin in Tirol op topniveau!

Urlaub mit Baby

De beste aanbiedingen en tips voor een geslaagde vakantie in een hotel dat is gespecialiseerd in baby's en peuters. Op babyurlaub.at vindt u de beste babyhotels in Oostenrijk en Duitsland.

Hotelfoto’s uit Oostenrijk

Op deze website vindt u tal van prachtige foto's van leuke hotels uit heel Oostenrijk. Zo krijgt u een goed overzicht en meteen zin in een vakantie naar Oosterijk!

Op vakantie voor de bevalling

De hotelgroep New Life Hotels staat bekend als dé expert op het gebied van vakantie en wellness voor paren die binnenkort ouders worden.

Mein Baby

Het online-tijdschrift baby.at geeft nuttige tips en adviezen voor jonge ouders van baby's en peuters

Querfood – dé onlineshop voor glutenvrije producten

Sinds velen jaren is QUERFOOD het grootste online-postorderbedrijf voor glutenvrije levensmiddelen in Europa. Het bedrijf heeft een ruim assortiment van ongeveer 2000 artikelen van ruim 120 fabrikanten.

H2o Adventure

Volop actie en avontuur voor het hele gezin. Beleef onvergetelijke en avontuurlijke activiteiten met onze partnerbedrijven van H2O Adventure, zoals raften of canyoning.

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer