• slidebg1

Ons babybassin voor zorgeloze waterpret

Een babyhotel heeft een goed doordacht concept nodig qua inrichting en faciliteiten en natuurlijk een competente babyopvang-service. Maar hoe zit het met het binnenzwembad? Hoe ontwerp je een kindvriendelijk zwembad? Het belangrijkste eerst: het moet veilig zijn! Om dit te kunnen garanderen, zijn alle deuren naar onze zwembaden beveiligd en kunnen alleen worden geopend door middel van een knop, die is bevestigd op een hoogte van ongeveer 1,50 meter. Ook de zwembaden zelf zijn aangepast aan de behoeften van de kleintjes.

Kinderhotel met babybassin

Waar moet een babybassin aan voldoen? Een makkelijke vraag? Toch niet helemaal. We hebben grondig nagedacht over het ontwerp van ons babybassin. Ons babyzwembad is slechts 15 centimeter diep, maar het water heeft een constante, aangenaam warme temperatuur. Zo kunnen de kleintjes ook lekker in het water zitten, zonder dat ze het te koud krijgen.

Een verwarmde bank aan de rand van het zwembad vormt een fijne zitplek voor de vaders en moeders terwijl ze kun kinderen in de gaten houden. Zo heeft iedereen het naar zijn zin ons ons familiezwembad.

Dear guests,


we and our employees are very happy to be able to welcome you again with a
“very welcome, nice to have you here” from 3 July 2020.

By the way:
We have adjusted our cancellation conditions and offer free cancellations up to one day before your planned arrival day during the summer season 2020 in case of closed borders.
More information on the open lifts and on the hygiene measures can be found here.


Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer