• slidebg1

Ons babybassin voor zorgeloze waterpret

Een babyhotel heeft een goed doordacht concept nodig qua inrichting en faciliteiten en natuurlijk een competente babyopvang-service. Maar hoe zit het met het binnenzwembad? Hoe ontwerp je een kindvriendelijk zwembad? Het belangrijkste eerst: het moet veilig zijn! Om dit te kunnen garanderen, zijn alle deuren naar onze zwembaden beveiligd en kunnen alleen worden geopend door middel van een knop, die is bevestigd op een hoogte van ongeveer 1,50 meter. Ook de zwembaden zelf zijn aangepast aan de behoeften van de kleintjes.

Kinderhotel met babybassin

Waar moet een babybassin aan voldoen? Een makkelijke vraag? Toch niet helemaal. We hebben grondig nagedacht over het ontwerp van ons babybassin. Ons babyzwembad is slechts 15 centimeter diep, maar het water heeft een constante, aangenaam warme temperatuur. Zo kunnen de kleintjes ook lekker in het water zitten, zonder dat ze het te koud krijgen.

Een verwarmde bank aan de rand van het zwembad vormt een fijne zitplek voor de vaders en moeders terwijl ze kun kinderen in de gaten houden. Zo heeft iedereen het naar zijn zin ons ons familiezwembad.

Dear guests,

We will be open for you from 03rd June until 1st november 2022!
 

By the way:
Please notice, that the cable ways in Serfaus-Fiss-Ladis will open again on 11th june 2022

More information on the hygiene measures in our hotel and the skiarea can be found here.

 

Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer