• slidebg1

Ons babybassin voor zorgeloze waterpret

Een babyhotel heeft een goed doordacht concept nodig qua inrichting en faciliteiten en natuurlijk een competente babyopvang-service. Maar hoe zit het met het binnenzwembad? Hoe ontwerp je een kindvriendelijk zwembad? Het belangrijkste eerst: het moet veilig zijn! Om dit te kunnen garanderen, zijn alle deuren naar onze zwembaden beveiligd en kunnen alleen worden geopend door middel van een knop, die is bevestigd op een hoogte van ongeveer 1,50 meter. Ook de zwembaden zelf zijn aangepast aan de behoeften van de kleintjes.

Kinderhotel met babybassin

Waar moet een babybassin aan voldoen? Een makkelijke vraag? Toch niet helemaal. We hebben grondig nagedacht over het ontwerp van ons babybassin. Ons babyzwembad is slechts 15 centimeter diep, maar het water heeft een constante, aangenaam warme temperatuur. Zo kunnen de kleintjes ook lekker in het water zitten, zonder dat ze het te koud krijgen.

Een verwarmde bank aan de rand van het zwembad vormt een fijne zitplek voor de vaders en moeders terwijl ze kun kinderen in de gaten houden. Zo heeft iedereen het naar zijn zin ons ons familiezwembad.

Liebe Laurentius Freunde!

Aufgrund einer Anordnung des Landes Tirol werden alle Tiroler Skigebiete mit letztem Skitag Sonntag, 15.03.2020 schließen.

Davon sind auch wir betroffen und müssen schweren Herzens unsere Wintersaison per oben genanntem Datum beenden.

Das Skigebiet hat bis Sonntag 16:00 Uhr geöffnet, unser Hotel bis Sonntag 17:00 Uhr

In dieser außergewöhnlichen Situation steht die Gesundheit aller Gäste, Mitarbeiter und Bewohner im Vordergrund!

Hoffen wir gemeinsam, dass die ganze Situation ein schnelles Ende findet.

Bleiben Sie gesund

Barbara & Michaela Neururer