• slidebg1

Het Laurentius skidepot

Niet alleen ouders en kinderen voelen zich bij ons thuis, ook ski's hebben hun eigen plekje. Bij elke kamer hoort een eigen ski-opbergkast. Niet naast de badkamer, maar direct bij de uitgang, op steenworp afstand van de oefenlift.

Skipret met comfort voor het hele gezin

De skikasten in ons familiehotel Laurentius in Fiss hebben genoeg opbergruimte voor de ski-uitrusting van het hele gezin. Naast ski's en skischoenen kun je hier ook de skistokken, handschoenen en skihelmen opbergen. 's Nachts zorgt een speciaal ventilatiesysteem met warme en frisse lucht ervoor dat de skispullen de volgende dag droog zijn. Zo is de volgende ochtend alles klaar voor een perfecte start voor het hele gezin in de prachtige skiregio Skidimension Serfaus-Fiss-Ladis.

Veilig en makkelijk

De skikasten kunnen alleen worden geopend met uw eigen kamerkaart. Zo kan er niets verwisseld of gestolen worden. Het skidepot bevindt zich aan de oostkant van het Mondhaus, vanaf hier bent u in een mum van tijd bij de kabelbanen. Slechts 50 meter lopen en u staat al bij de gloednieuwe voetgangerstunnel waar u de lift omhoog naar de skipistes kunt nemen. Als dat geen luxe is!

Dear guests,

We will be open for you from 03rd June until 1st november 2022!
 

By the way:
Please notice, that the cable ways in Serfaus-Fiss-Ladis will open again on 11th june 2022

More information on the hygiene measures in our hotel and the skiarea can be found here.

 

Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer