• slidebg1

De Laurentius avonturenspeeltuin in Fiss

Kom en ontdek de leuke speeltuin bij ons baby- & kinderhotel!

De Laurentius avonturenspeeltuin

De verwachtingen zijn hooggespannen. Ten slotte staat Serfaus-Fiss-Ladis bekend als een geweldige vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Ons hotel Laurentius staat midden in dit prachtige gebied. Het spreekt vanzelf dat we niet alleen willen voldoen aan de verwachtingen van onze gasten, maar deze ook willen overtreffen. In ieder geval hebben wij ons best gedaan om een superleuke, reusachtige speeltuin voor kinderen te creëren.

Alleen al de feiten rondom de avonturenspeeltuin spreken een duidelijke taal: een oppervlakte van 2500 m² met volop speelplezier, sport, avontuur en animatie.

Reuzenzandbak, glijbaantoren en nog veel meer!

Kinderen vermaken zich hier prima met de reusachtige zandbak, een gigantische glijbaantoren, een trampoline, een groot springkasteel, klimhaken, schommels, een trimparcours, waterstroompje en nog veel meer!

Mama en papa kunnen ontspannen en observeren op onze "ligweide"

Mama en papa zijn een beetje te oud voor onze avonturenspeeltuin, maar kunnen heerlijk ontspannen op de aangrenzende ligweide. Van hieruit hebben de ouders een goed zicht op de speeltuin en kunnen hun kinderen in de gaten houden. Dankzij ongelooflijk comfortabele ligstoelen en een fantastisch uitzicht op de Tiroolse bergen is het hier prima vertoeven.

Liebe Laurentius Freunde!

Aufgrund einer Anordnung des Landes Tirol werden alle Tiroler Skigebiete mit letztem Skitag Sonntag, 15.03.2020 schließen.

Davon sind auch wir betroffen und müssen schweren Herzens unsere Wintersaison per oben genanntem Datum beenden.

Das Skigebiet hat bis Sonntag 16:00 Uhr geöffnet, unser Hotel bis Sonntag 17:00 Uhr

In dieser außergewöhnlichen Situation steht die Gesundheit aller Gäste, Mitarbeiter und Bewohner im Vordergrund!

Hoffen wir gemeinsam, dass die ganze Situation ein schnelles Ende findet.

Bleiben Sie gesund

Barbara & Michaela Neururer