• slidebg1

De skiregio voor gezinnen in Tirol: Skidimension Serfaus Fiss Ladis

Skiën en Tirol, twee dingen die gewoon bij elkaar horen. Voor iedereen die met het hele gezin op wintersport wil gaan, is de Skidimension Serfaus Fiss Ladis echt een aanrader. Dit fantastische skigebied in Tirol is ideaal voor gezinnen en biedt maar liefst 212 km aan puur skiplezier.

Skigebied voor het hele gezin

Onze skiregio Serfaus Fiss Ladis is een groot aaneengesloten skigebied en vooral zeer geliefd onder gezinnen met kinderen. De naam Serfaus-Fiss-Ladis staat voor: vakantie, avontuur, moderne liften, mooi weer, zonneschijn, honderden kilometers aan skipistes en gezinsvriendelijke faciliteiten. We hebben hard gewerkt om onze uitstekende reputatie te verdienen. Beoordelingen en recensies, die telkens weer zeer positief zijn, zijn een enorme aanmoediging voor ons harde werk. Even de feiten op een rijtje. Het skigebied Serfaus Fiss Ladis omvat: 212 km aan skipistes, 68 liften, 112 langlaufloipes, 10 km rodelbaan, tubingbaan en funparks en natuurlijk Berta's Kinderland, het grote 10.000 m² grote ski- en speelterrein van de skischool in Fiss.

Meer informatie is te vinden op www.serfaus-fiss-ladis.at

Ideale ligging, vlakbij het skigebied

Ons kinder- en familiehotel staat werkelijk vlakbij de piste. Vanuit ons skidepot loop je slechts een paar meter naar de lift die je omhoog brengt naar het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis. Al jaren streven we ernaar om een TOP all-round service te bieden voor onze wintersportgasten. Skiërs en snowboarders hoeven niet in de rij te staan bij de kassa van de skischool. U ontvangt uw skipas direct bij onze receptie. Als u de liftpassen direct bij de boeking bestelt, liggen ze bij aankomst al klaar. Graag adviseren wij u ook bij aankomst, de skipassen zijn in een handomdraai geregeld. Natuurlijk krijgt u ook meteen een overzichtskaart van alle pistes in onze skiregio. Niets staat dus een ontspannen wintersportvakantie met veel skipret in de weg.

Planseggabfahrt 360° Clip

Dronevlucht skigebied Serfaus-Fiss-Ladis

Möseralmabfahrt 360° CLip

Dear guests,

We will be open for you from 03rd June until 1st november 2022!
 

By the way:
Please notice, that the cable ways in Serfaus-Fiss-Ladis will open again on 11th june 2022

More information on the hygiene measures in our hotel and the skiarea can be found here.

 

Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer