• slidebg1

De skiregio voor gezinnen in Tirol: Skidimension Serfaus Fiss Ladis

Skiën en Tirol, twee dingen die gewoon bij elkaar horen. Voor iedereen die met het hele gezin op wintersport wil gaan, is de Skidimension Serfaus Fiss Ladis echt een aanrader. Dit fantastische skigebied in Tirol is ideaal voor gezinnen en biedt maar liefst 212 km aan puur skiplezier.

Skigebied voor het hele gezin

Onze skiregio Serfaus Fiss Ladis is een groot aaneengesloten skigebied en vooral zeer geliefd onder gezinnen met kinderen. De naam Serfaus-Fiss-Ladis staat voor: vakantie, avontuur, moderne liften, mooi weer, zonneschijn, honderden kilometers aan skipistes en gezinsvriendelijke faciliteiten. We hebben hard gewerkt om onze uitstekende reputatie te verdienen. Beoordelingen en recensies, die telkens weer zeer positief zijn, zijn een enorme aanmoediging voor ons harde werk. Even de feiten op een rijtje. Het skigebied Serfaus Fiss Ladis omvat: 212 km aan skipistes, 68 liften, 112 langlaufloipes, 10 km rodelbaan, tubingbaan en funparks en natuurlijk Berta's Kinderland, het grote 10.000 m² grote ski- en speelterrein van de skischool in Fiss.

Meer informatie is te vinden op www.serfaus-fiss-ladis.at

Ideale ligging, vlakbij het skigebied

Ons kinder- en familiehotel staat werkelijk vlakbij de piste. Vanuit ons skidepot loop je slechts een paar meter naar de lift die je omhoog brengt naar het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis. Al jaren streven we ernaar om een TOP all-round service te bieden voor onze wintersportgasten. Skiërs en snowboarders hoeven niet in de rij te staan bij de kassa van de skischool. U ontvangt uw skipas direct bij onze receptie. Als u de liftpassen direct bij de boeking bestelt, liggen ze bij aankomst al klaar. Graag adviseren wij u ook bij aankomst, de skipassen zijn in een handomdraai geregeld. Natuurlijk krijgt u ook meteen een overzichtskaart van alle pistes in onze skiregio. Niets staat dus een ontspannen wintersportvakantie met veel skipret in de weg.

Planseggabfahrt 360° Clip

Dronevlucht skigebied Serfaus-Fiss-Ladis

Möseralmabfahrt 360° CLip

Liebe Laurentius Freunde!

Aufgrund einer Anordnung des Landes Tirol werden alle Tiroler Skigebiete mit letztem Skitag Sonntag, 15.03.2020 schließen.

Davon sind auch wir betroffen und müssen schweren Herzens unsere Wintersaison per oben genanntem Datum beenden.

Das Skigebiet hat bis Sonntag 16:00 Uhr geöffnet, unser Hotel bis Sonntag 17:00 Uhr

In dieser außergewöhnlichen Situation steht die Gesundheit aller Gäste, Mitarbeiter und Bewohner im Vordergrund!

Hoffen wir gemeinsam, dass die ganze Situation ein schnelles Ende findet.

Bleiben Sie gesund

Barbara & Michaela Neururer