Wellness voor zwangere vrouwen

Voor aanstaande moeders

Zwangerschap – een hele bijzondere periode

Massage tijdens de zwangerschap

De zwangere vrouw wordt zittend of liggend op de zij gemasseerd. De overbelaste spieren van de lagere rug en de schouders worden behoedzaam losgemaakt en ontspannen. Na de massage voelen de zwangere vrouwen zich heerlijk ontspannen.

Duur: 25 min / 50 min Min.
Prijs: €54 / 75
Nu aanvragen

Lymfedrainage for pregnant women

Een behoedzame, ritmische en uiterst aangename behandelmethode die het hele lymfestelsel positief beïnvloedt en tegelijkertijd stimuleert. Het zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel en helpt het lichaam om de verstoorde vochtcirculatie weer op gang te brengen.

Duur: 50 min Min.
Prijs: €75
Nu aanvragen

SPA manicure

Handen vol zorg en elegantie
Onze SPA-manicure biedt een uitgebreid verwenprogramma voor uw handen. Met een nagelbad, zachte peeling, een verzorgend pakking, zorgvuldige nagelverzorging, een ontspannende handmassage en de keuze voor je favoriete lak of gellak worden je handen een echte eyecatcher en voelen ze heerlijk fris aan. Trakteer uzelf op deze rustgevende pauze en verlaat onze SPA met stralende nagels en ontspannen handen.

Duur: 65 Min.
Prijs: €75
Nu aanvragen

SPA pedicure

Voor heerlijk verzorgde voeten
Onze SPA-pedicure biedt een uitgebreide verwenervaring voor uw voeten. Met een rustgevend voetbad, een zachte peeling, een verzorgend pakking, zorgvuldige nagelverzorging, een ontspannende voetmassage en een nagellak naar keuze worden uw voeten niet alleen verwend, maar voelen ze ook verfrist en stralend mooi aan. Geniet van deze rustgevende pauze en verlaat onze SPA met perfect verzorgde voeten

Duur: 65 Min.
Prijs: €79
Nu aanvragen

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer