Kinder Hotels Partner

Onze arrangementen

Soms plant men al een jaar van tevoren een zomervakantie. Ook over een wintersportvakantie moet vooraf goed worden nagedacht. Maar het kan ook voorkomen dat je gewoonweg geen tijd hebt om lang na te denken over de bestemming voor een gezinsvakantie. Vaak krijg je ineens zin om een vakantie in de bergen te boeken en met een beetje geluk hebben wij het juiste aanbod voor u.

Hotel Laurentius content divider

Last minute aanbiedingen voor een gezinsvakantie in Tirol

Voor degenen die snel kunnen beslissen en spontaan een vakantie boeken: ontdek de interessante last minute aanbiedingen voor een gezinsvakantie of een korte trip bij ons in de Tiroolse bergen op het zonnige hoogplateau van Serfaus-Fiss-Ladis, hét vakantieparadijs voor gezinnen in de Alpen.

Derzeit keine Last-Minute Angebote verfügbar.

Hotel Laurentius content divider

Zomerarrangementen voor een familievakantie in Tirol

Een zomervakantie in het familiehotel Laurentius in Tirol, wat kan je daarvan verwachten? Ons antwoord: de perfecte combinatie van sport en recreatie. Heel eerlijk gezegd: de Tiroolse Alpen vormen de leukste zomerbestemming in Oostenrijk voor een actieve en afwisselende vakantie in de prachtige natuur. Ons zonnige bergplateau Serfaus-Fiss-Ladis biedt volop spannende vakantieavonturen en leuke uitstapjes voor het hele gezin. Hier zijn onze aanbiedingen en arrangementen voor een gezinsvakantie in de zomer.

Derzeit keine Winterangebote verfügbar.

divider

Wintersportaanbiedingen voor een gezinsvakantie in Tirol

Winter in Tirol. Alleen al bij de gedachte, zie je het helemaal voor je. Besneeuwde bergen. Een romantisch sneeuwlandschap. Geprepareerde skipistes en rodelbanen. Thee of glühwein in een gezellig berghut. Op wintersport in Tirol: dat is een droom – en wel voor het hele gezin. We hebben tal van interessante aanbiedingen voor u en uw gezin.

Derzeit keine Winterangebote verfügbar.

divider

Dear guests,

We are open  from 15th june till 3rd november 2024
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer