Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1
  • slidebg1

Vakantie in Tirol voor éénoudergezinnen

Vakantie voor éénoudergezinnen

Alle alleenstaande vaders en moeders opgelet:
Wie zegt dat alleen reizen met kinderen niet heel leuk kan zijn?
 
singleurlaub-mit-kind-tirol

Alleen op vakantie met kind(eren)

Uw partner kan niet mee op vakantie? Bent u een alleenstaande vader of moeder? Nou, dan heeft u vast extra behoefte aan vakantie! Maar dan wel een ontspannende vakantie, zonder stress en zorgen. Oordeel zelf waarom familiehotel St. Laurentius juist voor alleenstaande vaders en moeders zo geschikt is.


Goed voor alleenstaanden, goed voor kinderen

Pure ontspanning met een zuiver geweten: alleenstaande vaders en moeders hoeven zich bij ons niet in allerlei bochten te wringen om hun kinderen te vermaken. Daarvoor zorgen de medewerkers van de kinderopvang STAR-Club. De meeste kinderen kunnen er niet genoeg van krijgen: hier kunnen ze naar hartelust spelen en vriendschap sluiten met leeftijdgenootjes!

Voor de vaders en moeders betekent dit: eindelijk weer eens tijd voor uzelf en andere dingen waar u nooit meer aan toe komt …

Gun uzelf bijv. een bezoekje aan de wellness-afdeling en geniet van een ontspannende massage, een weldadige warmpakking op het comfortabele soft pack ligbed of een fijne gezichtsbehandeling in de beauty-studio. U kunt ongestoord van het verwenprogramma genieten in de wetenschap dat uw kinderen uitstekend worden opgevangen en zich prima vermaken.


Dit kunt u verwachten van een vakantie voor alleenstaanden!

Uw kinderen vinden meestal al snel vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. Daardoor kunnen de ouders heerlijk tot rust komen en zich eens helemaal ontspannen. En ontspannen ouders zijn ook goed gehumeurde ouders, waardoor alle activiteiten met uw kinderen meteen veel leuker worden, zoals een gezellige wandeltocht of het familiefeest in de tuin. Ja, en dan heeft u ineens weer volop energie voor sportieve activiteiten of om nieuwe dingen uit te proberen, zoals bijvoorbeeld Nordic-Walking op het zonnige hoogplateau van Fiss naar Serfaus of naar Ladis. Bovendien is het ook leuk om andere hotelgasten te leren kennen: andere alleenstaande vaders of moeders U voelt zich weer uitgerust en fit, één van onze gasten noemde het zelfs sexy! Het is werkelijk zo, dat het regelmatig voorkomt dat er onder de alleenstaande ouders geflirt wordt.  

singleurlaub-mit-kind-fiss

 

Redelijke prijzen voor alleenstaanden met kind(eren)

Vindt u dat ook zo ergerlijk: dat u de volle prijs voor 2 volwassenen moet betalen, terwijl u eigenlijk met een kind reist? In familiehotel Laurentius is dit anders: u woont in een tweepersoonskamer, maar u betaalt voor uw kind niet de volle prijs! Uw kind krijgt een leeftijdsgebonden, ruime kinderkorting. Bovendien hebben wij regelmatig interessante en voordelige aanbiedingen voor vaders en moeders die alleen met een kind reizen.

Kort samengevat: Wie denkt dat alleen op vakantie gaan met een kind niet zo leuk is, kent onze aanbiedingen en faciliteiten voor alleenstaande vaders en moeders in familiehotel St. Laurentius niet!
 

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders