Kinder Hotels Partner
  • slidebg1
  • slidebg1

Alleen op vakantie met kind(eren)?

Moet een gezinsvakantie altijd bestaan uit ten minste twee ouders, kinderen en misschien zelfs de grootouders? Wij vinden van niet. Bij ons zijn alleenstaande ouders van harte welkom. Je partner kreeg geen vrij van werk en kan niet mee op vakantie? Ben je een alleenstaande vader of moeder? Dan heb je waarschijnlijk juist extra behoefte aan vakantie. Waar moet je op letten als je alleen met een kind reist? Hoe werkt het en hoe kunnen wij je daarbij helpen?

Aanbiedingen voor éénoudergezinnen

Pure ontspanning zonder zich schuldig te voelen. Alleenstaande vaders en moeders hoeven zich geen zorgen te maken over hoe ze hun kinderen kunnen vermaken. Daarvoor zorgen onze medewerkers van de kinderopvang STAR.Club. En één ding is zeker: de meeste kinderen kunnen er niet genoeg van krijgen. In ons baby- en kinderhotel kunnen ze naar hartelust spelen en vriendschap sluiten met leeftijdsgenootjes.

Voor de vaders of moeders betekent dit: eindelijk tijd voor jezelf! Gun jezelf bijv. een bezoekje aan de wellness-afdeling en geniet van een ontspannende massage, een weldadige warmpakking op het comfortabele soft pack ligbed of een fijne gezichtsbehandeling in de beauty-studio. U kunt ongestoord van het verwenprogramma genieten in de wetenschap dat de kinderen uitstekend worden opgevangen en zich prima vermaken.

De ideale vakantie voor alleenstaande ouders!

Kinderen vinden dankzij het STAR-programma meestal snel speelkameraadjes. Ondertussen kunnen hun ouders weer eens helemaal tot rust komen. En een ontspannen ouder zit ook beter in zijn of haar vel, waardoor alle activiteiten samen met de kinderen meteen veel leuker worden. Zoals een gezellige wandeltocht op het natuurleerpad, een dagje skiën of een sneeuwschoenwandeling maken op het zonnige plateau van Serfaus-Fiss-Ladis. Bovendien is het ook leuk om andere hotelgasten, moeders, vaders en alleenstaande ouders te leren kennen. Je voelt je weer uitgerust en fit en merkt hoe geweldig een vakantie als alleenstaande ouder kan zijn. Er valt namelijk zoveel te ontdekken in onze bergwereld in Tirol.

Redelijke prijzen voor alleenstaanden met kind(eren)

Vind je dat ook niet eerlijk: dat je de volle prijs voor 2 volwassenen moet betalen? Ook al reis je alleen samen met een kind? In familiehotel Laurentius doen we dit anders. Je logeert in een kamer naar keuze en betaalt slechts een toeslag van 30%. Kinderen betalen - afhankelijk van hun leeftijd - het kindertarief en niet dat voor een volwassene. Bovendien hebben wij regelmatig speciale arrangementen voor alleenstaanden met kinderen. Bekijk onze aanbiedingen, het is de moeite waard.

Kort samengevat: wie denkt dat alleen op vakantie gaan met een kind niet zo leuk is, kent onze aanbiedingen en faciliteiten voor alleenstaande vaders en moeders in familiehotel Laurentius niet! Bij ons kunnen vaders of moeders dankzij de geweldige kinderopvang écht ontspannen en heerlijk vakantie vieren waarbij ook nog eens van alles te ontdekken valt.

Dear guests,

We are open  from 15th june till 3rd november 2024
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer