Kinder Hotels Partner
  • slidebg1
  • slidebg1

Fiss: gezinsvakantie in de zomer

Op ons zonnige bergplateau bevinden zich drie dorpen: Serfaus, Fiss en Ladis. Laten we beginnen met ons eigen dorp, Fiss. Als je Fiss "googelt" krijg je duizenden treffers en de meesten daarvan gaan over vakantie, familie, Tirol, wintersport, skigebied, wandelvakantie etc. – en dat is helemaal terecht, vinden wij.

Fiss ligt midden op een zonnig hoogplateau in de buurt van de plaats Landeck, 500 meter boven het dal op 1436 meter zeehoogte, tussen Serfaus en Ladis. Met een oppervlak van 37,7 km² en 1.007 inwoners – dat betekent nog geen 25 inwoners per km². Fiss is dus nog een echt bergdorp, rustig, charmant en zonnig. En vooral zeer gezinsvriendelijk. Ondanks alle moderne ontwikkelingen in het toerisme heeft Fiss zijn traditionele karakter behouden.

Zomervakantie in Fiss

De vriendelijke, rustige Tiroolse charme vind je ook terug tijdens een zomervakantie in Fiss. Aan de ene kant kun je hier heerlijk ontspannen, het hectische tempo van het dagelijks leven achter je laten en tot rust komen in de Tiroolse bergen. Ga heerlijk wandelen, genieten en wees gewoon blij. Dit is goed voor het hele gezin, beloofd.

Aan de andere kant valt er op sportief gebied in Fiss ook van alles te beleven in de zomer, zoals in het Funpark Fiss met de spannende attracties Fisser Flieger en de Fisser Flitzer.

Overigens is de deelstaat Tirol ook van mening dat Fiss bijzonder geschikt is voor gezinnen en heeft ons de onderscheiding "Familiy Tirol Dorf" toegekend vanwege de uitstekende kwaliteit van het veelzijdige aanbod voor gezinnen met kinderen.

Ons hotel in Fiss: het familiehotel / baby- & kinderhotel Laurentius

Midden in Fiss staat ons familie-, baby- en kinderhotel Laurentius. Ons hotelcomplex is wat hoger gelegen aan de rand van het dorp Fiss en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een populair familiehotel, gespecialiseerd in gezinsvakanties. We kijken uit naar uw komst.

Fiss in de zomer

Dear guests,

We are open  from 15th june till 3rd november 2024
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer