Wellness voor kinderen

Wellness voor kinderen en jongeren

Duizendschoon

Speciale gezichtsbehandeling met milde, verzorgende producten die het natuurlijke evenwicht van de huid ondersteunen. Hydraterende ampul met zachte gezichtsmassage.

Duur: 25 Min.
Prijs: €42
Nu aanvragen

Laurentius Signature Treatment - Kinderritual

De STER onder de sterren
Ons Laurentius kinderritueel biedt liefdevolle gezichtsverzorging, een ontspannende pedicure of manicure die speciaal is afgestemd op de behoeften van jonge gasten. Uw kinderen zullen zich als kleine sterren voelen terwijl ze genieten van een stralende SPA-ervaring.

Duur: 50 Min.
Prijs: €75
Nu aanvragen

Träumerei - Massage kind

Een massage geeft het kind een gevoel van geborgenheid, veiligheid en gezondheid. We gebruiken speciaal samengestelde oliën voor kinderen van het merk Chrystal met kalmerende extracten van honing en kamille. Na de massage zal het kind zich tevreden, gelukkig en ontspannen voelen.

Duur: 25 min Min.
Prijs: €42
Nu aanvragen

Glittersterren - kids manicure or pedicure

Onze Glitter.STAR manicure of pedicure is als een magisch sprookje voor je nagels. Je kunt uit vele sprankelende kleuren jouw absolute favoriete kleur kiezen, waarna onze magische artiesten jouw nagels omtoveren tot echte stukjes glitter. Deze bijzondere verwennerij omvat niet alleen het laten doen van je nagels, maar ook een kriebelende hand- of voetmassage waardoor je je een echte STER in de spotlight voelt.

Duur: 25 Min.
Prijs: €32
Nu aanvragen

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer