• slidebg1

Playin Serfaus

Ook Serfaus heeft een prima alternatief bij slecht weer in de vorm van een grote overdekte speelhal vlakbij het dalstation.

Het pand van de voormalige pendelbaan is na een grondige verbouwing omgetoverd tot een gigantisch speelparadijs dat enorm populair is onder kinderen.

In de grote klimhal zijn twaalf verschillende klimwanden en twee klimtorens. Elke klimroute heeft zijn eigen motto, dit maakt het klimmen extra leuk en afwisselend. Zo kun je bijvoorbeeld een vulkaan laten uitbarsten of een race tegen de klok klimmen. Heel bijzonder zijn de zogeheten "geometrix lines" - twee vrijstaande klimtorens in het midden van de klimhal. De boulderruimte met bonte, kindvriendelijke handgrepen en zachte matten lijkt op een groot scheikunde laboratorium, waar je spannende experimenten kunt uitvoeren. De klimhal is uitgerust met een volledig automatisch beveiligingssysteem, dat zeer eenvoudig te bedienen is. Klimmen is hier dus absoluut veilig en de aanwezige klimuitrusting kan gratis worden gebruikt.

Een echte aanrader voor kinderen tussen de vijf en tien jaar is het softplay-speelparadijs met maar liefst zes verdiepingen. Een ballenbad, klim- en glijhellingen, tunnelglijbaan, evenwichtsbalk, trampoline, kruiptunnel, klimnet etc. zorgen voor vele uurtjes boordevol speelplezier. Terwijl de kinderen zich heerlijk uitleven, kunnen de ouders in de zitruimte genieten van een drankje en een hapje. En mocht je ook zin hebben om een spelletje te doen, probeer dan "memory" of "vier op een rij" bij de interactieve speelwand.

Ook heel populair is de laserruimte met een parcours waar je behendig en snel doorheen moet zien te komen. Het is de bedoeling om zonder de lichtstralen aan te raken je weg door het laserlabyrint te vinden. Dit spannende laser-doolhof is echt heel erg leuk voor groot en klein in de speelhal Playin in Serfaus.

Indoor Spiel- & Kletterwelt PlayIN Serfaus

Liebe Laurentius Freunde!

Aufgrund einer Anordnung des Landes Tirol werden alle Tiroler Skigebiete mit letztem Skitag Sonntag, 15.03.2020 schließen.

Davon sind auch wir betroffen und müssen schweren Herzens unsere Wintersaison per oben genanntem Datum beenden.

Das Skigebiet hat bis Sonntag 16:00 Uhr geöffnet, unser Hotel bis Sonntag 17:00 Uhr

In dieser außergewöhnlichen Situation steht die Gesundheit aller Gäste, Mitarbeiter und Bewohner im Vordergrund!

Hoffen wir gemeinsam, dass die ganze Situation ein schnelles Ende findet.

Bleiben Sie gesund

Barbara & Michaela Neururer