Hartelijk welkom in de Laurentius waterwereld voor gezinnen

Een waterwereld? Wat is dat precies? Een buitenbad? Een overdekt zwembad? Een waterpark of zelfs een zwemparadijs? Een moeilijke vraag om te beantwoorden. Van alles een beetje misschien?

Water heeft een magische aantrekkingskracht op gezinnen. Op groot en klein. Een zwemparadijs, waar je uitgebreid kunt zwemmen, spetteren en glijden, is een feest voor het hele gezin. Dit weten we, omdat we zelf kinderen hebben en daarom hebben we grondig nagedacht over het ontwerp van de Laurentius waterwereld voor gezinnen. Zo zijn er bijvoorbeeld absorberende vloeren waar geen plassen blijven liggen om over uit te glijden. Verder heerst er een constante aangename temperatuur, zodat zelfs de allerkleinsten urenlang in de waterwereld kunnen doorbrengen.

Maar overtuig jezelf, hoe leuk het is, onze waterwereld voor het hele gezin in het hart van de Tiroolse bergen.

Familiezwembad met 3-persoons glijbaan

Het grote familiebassin is zeer geliefd bij ouders en kinderen. Het heeft een waterdiepte van 1.30 meter en fijne massagebanken waar je heerlijk kunt ontspannen en dromen. Kinderen zijn gek op de 3-persoons raceglijbaan die met een spannende bocht door het zwembad kronkelt. Naar boven en glijden maar. Telkens opnieuw, want het gaat nooit vervelen. Zo kan het gebeuren dat hier meer hoogtemeters worden gemaakt dan in de bergen.

Pagina bekijken

Panorama-buitenbad met zonnedek

Meestal ga je niet naar Tirol vanwege de mooie zwemparadijzen. Men boekt een vakantie naar Serfaus-Fiss-Ladis vanwege het prachtige berglandschap. Dankzij ons panorama-buitenbad is het mogelijk van beiden te genieten: zwemmen in lekker warm water met een schitterend bergpanorama. De perfecte combinatie!

Pagina bekijken

Kinderbassin

Sommige kinderen zijn net te groot voor het babyzwembad, maar hebben nog geen zwemdiploma en zijn te klein voor het grote familiebassin. Voor deze peuters is er een speciaal kinderbassin met een waterdiepte van 30 cm. In het midden van het bassin bevindt zich een fontein met wildwaterbaan ook geschikt voor kleine kinderen en een garantie voor vele uurtjes waterpret met het hele gezin.

Pagina bekijken

Babybassin

Waar moet een babybassin aan voldoen? Een makkelijke vraag? Toch niet helemaal. We hebben grondig nagedacht over het ontwerp van ons babybassin. Ons babyzwembad is slechts 15 centimeter diep, maar het water heeft een constante, aangenaam warme temperatuur. Zo kunnen de kleintjes zorgeloos spetteren. Een verwarmde bank aan de rand van het zwembad vormt een fijne zitplek voor de vaders en moeders terwijl ze kun kinderen in de gaten houden.

Pagina bekijken

Textielsauna voor gezinnen

Ja, we zijn een familiehotel met een textielsauna. Waarom? Omdat veel van onze gasten ons hebben verteld dat ze dit fijn zouden vinden. Sommige gezinnen willen hun kinderen graag meenemen naar de sauna of het stoombad om zo hun kinderen zelf te laten beleven hoe fijn het is. In de gezinsvriendelijke textielsauna, die speciaal is afgestemd op de behoeften van ouders en kinderen, lukt dit bijzonder goed.

Pagina bekijken

Swimmschool

Onze zweminstructeur Dora geven les volgens de methode van FREDS SWIM ACADEMY waarbij kinderen leren zich vol vertrouwen in het water te bewegen. Met behulp van speciaal voor kinderen ontwikkelde technieken maken de TÜV- en GS-gecertificeerde zwemleraressen de kinderen vertrouwd met het water dankzij een lesprogramma dat in drie verschillende fasen is opgebouwd. Baby's vanaf vier maanden kunnen al op zwemles.

Pagina bekijken

Laurentius Waterwereld

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer