• slidebg1

Panorama-buitenbad met zonnedek

Zou u een hotel alleen boeken omdat het een buitenzwembad heeft? Misschien. Goed dat we een prachtig buitenzwembad met bijbehorend zonnedek hebben. Maar er is nog een reden waarom ons buitenzwembad zo speciaal is: het uitzicht. Wij zijn geen gewoon familiehotel. Wij zijn een familiehotel met een panorama-buitenbad.

Familiehotel met panorama-buitenbad

Infinity Pools sind derzeit ein absoluter Trend. Unser Infinity-Pool befindet sich ganz oben, auf dem Dach unseres Hauses und ist den Eltern vorbehalten. Er ist das Highlight des Spa-Bereichs für Erwachsene.

Infinity pools zijn momenteel een enorme trend. Onze infinity pool bevindt zich helemaal boven op het hoteldak en is alleen toegankelijk voor de ouders. Het is het absolute hoogtepunt van onze spa voor volwassenen.

Ook de kinderen moeten van het prachtige uitzicht kunnen genieten, daarom hebben we een groot panorama-buitenbad naast het familiebassin laten bouwen. Hier kunnen ouders en kinderen ontspannen na een dag op de piste of na een lange wandeltocht. Bergen. Skipistes. Sneeuw. Water. Wellness. Panorama. Dit alles hoort bij een vakantie in de Alpen. Sommigen noemen dit een "premium"-vakantie. Wij proberen aan de wensen van de gezinnen die bij ons logeren tegemoet te komen en ze allemaal te vervullen.

Liebe Laurentius Freunde!

Aufgrund einer Anordnung des Landes Tirol werden alle Tiroler Skigebiete mit letztem Skitag Sonntag, 15.03.2020 schließen.

Davon sind auch wir betroffen und müssen schweren Herzens unsere Wintersaison per oben genanntem Datum beenden.

Das Skigebiet hat bis Sonntag 16:00 Uhr geöffnet, unser Hotel bis Sonntag 17:00 Uhr

In dieser außergewöhnlichen Situation steht die Gesundheit aller Gäste, Mitarbeiter und Bewohner im Vordergrund!

Hoffen wir gemeinsam, dass die ganze Situation ein schnelles Ende findet.

Bleiben Sie gesund

Barbara & Michaela Neururer