Kinder Hotels Partner
  • slidebg1
  • slidebg1

Onze zonnige regio Serfaus-Fiss-Ladis

Tussen Italië en Duitsland, tussen Zuid-Tirol en Beieren, ligt Tirol. Innsbruck, de hoofdstad, kent bijna iedereen wel. In de buurt van de plaats Landeck, vlakbij de Zwitserse grens, achter de zeven bergen, ligt het zonnige hoogplateau Serfaus-Fiss-Ladis. Ontdek dit vakantieparadijs waar je heerlijk kunt wandelen, mountainbiken en fietsen.

Gezinsvakantie in Tirol

Volgens een bekend kindersprookje worden ̎achter de zeven bergen ̎, dromen werkelijkheid. Maar niemand weet precies waar deze zeven bergen zijn. Onze tip: kom voor een gezinsvakantie naar ons zonnige hoogplateau. De vakantieregio Serfaus-Fiss-Ladis ligt in de streek Oberland in het westen van Tirol. Op het zonnige plateau (1200 - 1440 m), hoog boven het Inndal nabij Landeck, omringd door de Ötztaler Alpen. Onze regio is zeer geliefd onder gezinnen met kinderen. Geen wonder: nergens in Tirol schijnt de zon vaker als in de leukste vakantieregio voor een familievakantie in Tirol!

Bij ons zijn er genoeg pieken hoger dan 3000 meter en een hele "berg" van leuke uitstapjes voor het hele gezin. Dus op naar het Tiroolse Oberland, via Landeck, verder richting Zwitserland en vervolgens bij Ried omhoog naar Fiss op het zonnige plateau. Onze regio is bijzonder geschikt om heerlijk bij te komen van de alledaagse beslommeringen en helemaal tot rust te komen.

De vakantieregio Serfaus-Fiss-Ladis in de zomer

Op ons zonnige bergplateau, midden in het hart van de Tiroolse bergen, ligt de lat erg hoog - ook in de zomer. Dat is maar goed ook, want een zomervakantie in Serfaus-Fiss-Ladis heeft veel te bieden. Natuurlijk kun je bij ons heerlijk wandelen of fietsen, maar daarnaast spelen we ook in op actuele trends, zoals downhill mountainbiken, raften of nordic walken. Ook op het gebied van wellness geniet onze regio een uitstekende reputatie.

Onze vakantieregio Serfaus-Fiss-Ladis staat bekend als insidertip voor een zomer- of herfstvakantie met het hele gezin. Gasten die onze regio al kennen, beweren dat je nergens anders zo’n groot en afwisselend aanbod voor sport en recreatie geschikt voor groot en klein kunt vinden. Dankzij de prachtige ligging op het Tiroolse hoogplateau zijn de drie dorpen gezegend met enorm veel zonuren. Dus op naar Serfaus-Fiss-Ladis voor een heerlijke vakantie in de Tiroolse bergen met het hele gezin.

Serfaus-Fiss-Ladis hotels

Een onvergetelijke zomervakantie. Een ongelooflijk fijn verblijf in de Tiroolse bergen. Een panorama dat je niet snel zult vergeten. Leuke aanbiedingen tegen een redelijke prijs voor een gezinsvakantie. Een regio met een leuke stad in de buurt en een optimale ligging tussen Duitsland, Italië en Zwitserland. Dit alles is te vinden in Serfaus, Fiss en Ladis. Beloofd.

Super-Sommer-Card

Dankzij onze, in het Alpengebied unieke, Super.Sommer.Card geniet je nog meer van je vakantie - en dat helemaal gratis. Bij aankomst in het baby- en kinderhotel Laurentius ontvang je de Super.Summer.Card. met ongelooflijk veel voordeel: gratis gebruik van de pendelbussen tussen de drie dorpen en gratis toegang tot de kabelbanen in de regio.
Meer informatie over de voordelen van de Super.Sommer.Card.

Serfaus in de zomer

Fiss in de zomer

De nuchtere, rustige Tiroolse charme kenmerkt ook de zomervakantie in Fiss. Hier kunt u heerlijk ontspannen, het drukke dagelijkse leven even vergeten en volop genieten van de Tiroolse bergen.
Meer lezen

Serfaus in de zomer

Uit het dorp Serfaus komen vele creatieve bijdragen die een verrijking zijn voor de hele vakantieregio van het zonnige hoogplateau, zoals de kinderfilm "Wilde Kerle", de wellness mogelijkheden en andere spannende attracties.
Meer lezen

Ladis in de zomer

In Ladis zijn er prachtige romantische wandelpaden en de themapaden: Forscherpfad, Waldlehrpfad en Wasserwanderweg. Een aanrader voor de volgende zomervakantie in de bergen.
Meer lezen

Dear guests,

We are open  from 15th june till 3rd november 2024
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer