Kinder Hotels Partner
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

Eten en drinken tijdens uw vakantie in baby- & kinderhotel

De dagelijkse maaltijden: het Laurentius-verwenpension in de winter, zomer en herfst

Lekker eten en drinken is heel belangrijk voor een geslaagde vakantie. Voor een goed begin van de dag kun je van 7.30 tot 10.30 genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Tussen 12.00 en 14.00 staat er een klein, maar zeer smakelijk lunchbuffet klaar. In namiddag van 15.00 tot 17.00 uur kun je smullen van zelfgemaakt gebak en hartige snacks. Om 18.30 uur begint het culinaire hoogtepunt van de dag: een vijfgangendiner (met keuzemenu, saladebuffet en kaasplankje). Puur genieten! Beloofd.

Neem echt even de tijd om te genieten!

Wij geven toe, dat ons diner wel wat tijd in beslag neemt. Om echt van ons vijfgangenmenu te kunnen genieten, moet je op ongeveer anderhalf uur rekenen. Maar echt waar, het is de moeite waard! Laat je verrassen door ons keukenteam. Zij doen hun uiterste best om onze hotelgasten met creatieve en afwisselende gerechten te verwennen.

Om zonder afleiding heerlijk te kunnen genieten van de culinaire verwennerij, zijn de kinderen intussen tot 21.00 uur van harte welkom bij de bekwame en lieve verzorgsters van de kindervang van de STAR.Club.

Voor meer informatie over het Laurentius verwenpension klik hier

Ons zogeheten verwenpension voor ouders, kinderen en baby‘s – incl. uitzicht

De maaltijden zijn vaak een 'dingetje' tijdens een familievakantie. Het is logisch dat ouders en kinderen een verschillende smaak wat het eten betreft hebben. Natuurlijk weten we dat en hebben we een oplossing voor dit probleem bedacht. Terwijl de ouders genieten van het vijfgangen diner, kunnen de kinderen ondertussen van het kinderbuffet smullen.

Ons kinderbuffet heeft alles wat kinderen lekker vinden. Met vanzelfsprekend een lekker ijsje als toetje. Voor de allerkleinsten bereiden we desgewenst graag een vers groenten- of fruithapje. En natuurlijk vind je in de eetzaal wat kinderen nodig hebben, zoals kinderstoelen, kinderbestek, slabbertjes etc.

Dankzij de vele hoge ramen in onze eetzaal kunnen ouders en kinderen tijdens het eten het prachtige uitzicht op het omringende berglandschap bewonderen.

Nog meer genieten: een goed glas wijn

Als we het hebben over culinair genieten, moeten we het ook even over wijn hebben. Wij zijn best trots op onze wijnkaart met voortreffelijke wijnen, zeldzame jaargangen, bekende namen en ook insider tips! Wij vinden het belangrijk dat de wijnen alleen afkomstig zijn van de allerbeste wijnbouwgebieden in Oostenrijk, Zuid-Tirol, Frankrijk of Spanje.

Wijn drinken is een kwestie van smaak: de een houdt van fruitig, de ander heeft liever een droge wijn. Onze wijnkaart heeft voor elk wat wils.

Dear guests,

We are open  from 15th june till 3rd november 2024
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer