• slidebg1

STAR.Club:
ons hotel heeft kinderopvang

Onze mascotte Laurentius is net een echte ster. Geel, met punten en altijd stralend. Daarom hebben we onze kinderclub naar hem genoemd. Als je op zoek bent naar een kinderhotel in Tirol, of eigenlijk een hotel met kinderopvang in Tirol, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bieden van een complete kinderopvang-service op zeven dagen per week van 8.30 tot 21.00 uur (Samstag 13.00 tot 21.00 uur). Dit is niet alleen superleuk voor de kinderen, maar is ook heel fijn voor de ouders, die dankzij de STAR.Club echt kunnen genieten van een ontspannende vakantie.

Kinderopvang met alles erop en eraan

De STAR.Club biedt voor elk wat wils. Voor baby’s, peuters of jonge pubers (tot 15 jaar). De Laurentius STAR.Club is leuk voor alle leeftijden. Op 1500 m² vind je hier alles wat kinderen leuk vinden. Volop speelgoed, bouwblokken, poppen en een kleurrijke avonturenwereld. Hier kun je de hele dag naar hartelust spelen.

Natuurlijk kun je de beoordelingen bekijken op verschillende forums zoals Holidaycheck of Zoover, maar echt bijna iedereen is zeer enthousiast over de kinderclub STAR.Club. Logisch! Al jaren werken we met veel plezier en passie om de STAR.Club constant te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze gasten, vooral de kleintjes. Onze kinderclub heeft dan ook een grote indoor-speelruimte en er kan gespeeld worden op het dakterras en natuurlijk in de speeltuin.

Ons familiehotel heeft een eigen kleuterklas

Kinderopvang is er bij ons ook al voor de allerkleinsten en gaat in het weekend gewoon door. Want een familievakantie betekent (en zeker in kinderhotel Laurentius) dat ook de ouders tot rust kunnen komen en écht vakantie kunnen vieren.

Openingstijden Laurentius Kids.STAR.Club voor kinderen vanaf de geboorte: maandag tot zondag: 8.30 tot 21.00 uur (Samstag 13.00 tot 21.00 uur)

's Zomers en 's winters: kinderopvang in ons hotel

In ons familiehotel zorgen uitstekend opgeleide kinderleidsters voor uw kinderen. Spelen, knutselen, je fantasie gebruiken, avonturen beleven, luieren, of af en toe een Disney-film kijken. Ons team van pedagogisch geschoolde kinderleidsters zorgt zowel voor baby's, als peuters en ook oudere kinderen. Terwijl de kinderen naar hartelust spelen, kunnen ouders ontspannen in het spa-gedeelte of van een goed glas wijn genieten aan de bar. Onze STAR.Club biedt volop actie zowel in de zomer als in de winter. Dit draagt bij tot een bijzonder geslaagde vakantie.

Hooggeëerd publiek! De hocuspocus toverclub

De Kids-STAR.Club heeft een werkelijk fantastisch kinderprogramma, maar twee ervan zijn wel heel erg bijzonder:

Laurentius.STAR „proudly presents“: de STAR-show!

Eén keer per week presenteren de kinderen – onze STARS – een heuse theatershow. Samen met het enthousiaste team van de kinderclub hebben de kinderen van alle leeftijden ijverig geoefend en gerepeteerd. Een beetje zenuwachtig verschijnen de STARS in leuke kostuums ten tonele voor de grote Laurentius-show. Voor zowel de kinderen als de ouders is dit een echt hoogtepunt tijdens de familievakantie en zorgt voor blije gezichten - op het podium en in het publiek.

Hocuspocus toverclub

Verbluffend. In onze grote toverclub maken kinderen vanaf 7 jaar kennis met de wereld van magie. Leren van echte goochelaars - dat is het motto hier. Na even oefenen schudden de tovenaarsleerlingen verrassingen uit hun mouw, laten verveling als bij toverslag verdwijnen en halen verbluffende trucjes uit met de toverkoffer. Een echt magische plek. (kosten van de toverlessen plus koffer: 45,- euro)

Avontuur

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer