• slidebg1

Op gezinsvakantie met de hond in Tirol

De hond mee op vakantie? Bij ons in familiehotel Laurentius is dat helemaal geen probleem. Honden en hondenbezitters zijn van harte welkom. Als specialisten op het gebied van gezinsvakanties weten we: heeft een gezin een hond, dan hoort de hond bij de familie en gaat gewoon mee op vakantie. Anders wordt het geen geslaagde familievakantie! Daarom willen wij de beste vriend van de mens niet weren en hebben we overwogen hoe de gezinsvakantie met hond voor iedereen een succes wordt. Dit lukt prima, zolang iedereen - mens én dier - de belangrijkste regels in acht nemen.

Waar woont de hond?

In alle kamers en suites van ons hotel zijn honden toegestaan. We vertrouwen erop dat de hond niet op de bank of de bedden gaat liggen. Bovendien moet de hond goed afgericht zijn en zich gedragen - dus niets beschadigen of stuk maken - zelfs als de hond alleen in de kamer is en daarom misschien een beetje bang is.

Waar mag de hond komen in ons familiehotel?

De familiehond is van harte welkom bij ons in hotel Laurentius en kan ook vakantie vieren. Viervoeters zijn echter niet toegestaan in de openbare ruimtes van het hotel, zoals het restaurant en de wellness- en waterwereld. Ook de STAR.Club is voor honden verboden, vanwege de strenge regels omtrent hygiëne. Dit is in het belang van onze kinderen.

Een actieve vakantie voor de hond

Onder ons gezegd: onze wellnesswereld is niets voor uw hond. Net als de STAR.Club. Rond ons hotel bevindt zich een ideaal berglandschap om met uw trouwe vriend lange wandelingen te maken Hier zal hij zich zeker niet vervelen. Vooral in de zomermaanden is het heerlijk om met uw hond op stap te gaan in de bergen, waar hij op de alpenweides kan rennen, spelen en ravotten. Bovendien is beweging in de frisse berglucht heel goed voor uw viervoeter. Diverse hotelgasten hebben ons verteld, dat hun hond nog nooit zo’n glanzende vacht had als na een vakantie in familiehotel Laurentius op het zonnige bergplateau Sefaus-Fiss-Ladis.

Wat kost een logeerpartij voor de hond?

Wij zijn een hondvriendelijk hotel. Toch moeten we wel kosten in rekening brengen. De hond logeert bij ons voor € 25,- per dag (zonder hondenvoer, dat per hond verschilt).

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer