• slidebg1

Genieten van de winter

Een wintersportvakantie bestaat niet alleen uit skiën, sleeën of langlaufen. Er moet ook tijd over blijven om te kunnen genieten. Lekker eten en drinken is een belangrijk onderdeel van een vakantie in de gezinsvriendelijke skiregio Serfaus-Fiss-Ladis. Regionale producten en typisch Tiroolse specialiteiten spelen hierbij een uiterst belangrijke rol.

Genieten van een champagne-ontbijt op 2600 meter zeehoogte, smullen van lekkere streekgerechten in een traditionele berghut of een galadiner bij kaarslicht. In Serfaus-Fiss-Ladis kan het het allemaal. Breng tijdens uw wintersportvakantie een bezoekje aan een berghut of -restaurant en probeer de overheerlijke internationale of regionale specialteiten. Wij geven u graag een paar tips.

Genieten boven het wolkendek

Een uniek bouwwerk dat opvalt in het berglandschap is de Crystal Cube. Dit staaltje moderne architectuur op 2600 meter zeehoogte nodigt je uit om weg te dromen en te genieten. De glazen kubus biedt een adembenemend 360 graden uitzicht over de bergen. Terwijl u geniet van de besneeuwde bergtoppen van Tirol, worden heerlijke delicatessen geserveerd. Hier kunt u ontspannen tijdens een uitgebreid champagne-ontbijt, een luxe diner of een smakelijke high tea en het dagelijkse leven even vergeten. Tip: dit is overigens ook een prachtige trouwlocatie!

Regionale en Tiroolse keuken

Speciale Tiroolse gerechten en regionaliteit zijn bijzonder belangrijk voor ons op het zonnige hoogplateau Serfaus-Fiss-Ladis. We willen onze gasten graag de liefde voor onze Tiroolse bergen en onze regio laten proeven en ervaren. In onze gezinsvriendelijke vakantieregio zijn er talloze fijne uitrustplekjes, relaxzones, bergrestaurants en traditionele berghutten.

Mooie plekjes & berghutten

Ontspannen in de natuur is een van de mooiste bezigheden die je je voor kunt stellen. Gewoon ergens gaan zitten, liggen, ademen en genieten van de zon, dat is waar ontspanning in de bergen om draait. Onze relax-zones zijn daarvoor speciaal ontwikkeld: met ergonomische ligstoelen, hangmatten, loungemeubels of strandstoelen waarin je heerlijk kunt ontspannen, wegdromen en nieuwe energie op kunt doen. Puur genieten tijdens je vakantie.

Bekijk hier het overzicht..

 

Na al die ontspanning kun je je bij ons in Serfaus-Fiss-Ladis ook terecht voor een feestje. Breng een bezoekje aan onze skibars, bergrestaurants en -hutten voor een paar gezellige uurtjes onder het genot van een goed glas wijn, een koud biertje of een zogeheten Jagatee.

Klik hier voor het overzicht..

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer