• slidebg1

Skischool Fiss-Ladis

Skiën moet je eerst leren. Dat weten ook de allerkleinste wintersporters. De skischool Fiss Ladis biedt tal van verschillende cursussen aan en is speciaal ingesteld op kinderen. De beste skileraren van het land brengen uw kinderen op een veilige manier de beginselen van de skisport bij. Competente skileraren, privélessen en nog veel meer. We wensen veel plezier bij de skilessen!

Leren skiën in Tirol

Martin Stark, de directeur van de skischool, onze mascotte Berta, waarschijnlijk de leukste, grappigste, vriendelijkste koe ter wereld en bijna 200 skileraren heten je van harte welkom bij de skischool Fiss-Ladis. Het team van Martin Stark is een internationaal team met uitstekend opgeleide skileraren uit Oostenrijk, Duitsland, Nederland, Australië, Japan en vele andere landen van de wereld. Tijdens het hoogseizoen bestaat het team uit ongeveer 300 skileraren die elke dag met 2000 wintersportgasten op pad gaan.

Berta: de mascotte van de skischool Fiss Ladis

In veel landen is voetbal de absolute nummer één onder de sporten. Bij ons in Tirol geldt dat voor de skisport. Skiën en winter, dat hoort gewoon bij elkaar. Skiën is niet alleen heel erg leuk, het houdt ook fit. Net als snowboarden. Maar voor beiden geldt: je moet het eerst leren. Dit duurt soms jaren, soms ook slechts een paar uur. Belangrijk hierbij is: een goede skischool, het perfecte skigebied en vriendelijke skileraren. Dit alles vind je hier bij ons, direct in onze skischool in de Dorfbahnstraße. De beste skileraren ter wereld wonen en werken in onze skischool Fiss Ladis. Liftpassen en cursussen zijn heel eenvoudig van te voren te regelen, gewoon even online reserveren. Alle informatie is te vinden op www.skischule-fiss-ladis.at

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer