• slidebg1

Ons aroma-stoombad

Onder de nok van ons hotel vormt het aroma-stoombad het centrum van het wellnessgedeelte voor volwassenen. Hier kunt u heerlijk ontspannen, genieten van de aromatische geuren en gewoon even helemaal tot rust komen. Direct tegenover bevindt zich de indoor-toegang tot onze infinity pool.

Pure ontspanning

Een bezoekje aan een stoombad is volgens sommigen het hoogtepunt van elke wellness-vakantie. Ook tijdens een gezinsvakantie kunnen ouders hiervan genieten. Reeds de oude Grieken, Romeinen en Arabieren kenden de helende werking van een stoombad. De ideale temperatuur en de hoge luchtvochtigheid laten de spieren ontspannen. De geur van de kruiden doet de rest. De luchtwegen en poriën van de huid openen zich, zodat het lichaam ideaal kan ontspannen. Het effect van een stoombad is altijd een pure weldaad voor lichaam en geest. En we weten allemaal: gezondheid is belangrijk. Ook voor ouders.

Liebe Laurentius Freunde!

Aufgrund einer Anordnung des Landes Tirol werden alle Tiroler Skigebiete mit letztem Skitag Sonntag, 15.03.2020 schließen.

Davon sind auch wir betroffen und müssen schweren Herzens unsere Wintersaison per oben genanntem Datum beenden.

Das Skigebiet hat bis Sonntag 16:00 Uhr geöffnet, unser Hotel bis Sonntag 17:00 Uhr

In dieser außergewöhnlichen Situation steht die Gesundheit aller Gäste, Mitarbeiter und Bewohner im Vordergrund!

Hoffen wir gemeinsam, dass die ganze Situation ein schnelles Ende findet.

Bleiben Sie gesund

Barbara & Michaela Neururer