• slidebg1

Ons aroma-stoombad

Onder de nok van ons hotel vormt het aroma-stoombad het centrum van het wellnessgedeelte voor volwassenen. Hier kunt u heerlijk ontspannen, genieten van de aromatische geuren en gewoon even helemaal tot rust komen. Direct tegenover bevindt zich de indoor-toegang tot onze infinity pool.

Pure ontspanning

Een bezoekje aan een stoombad is volgens sommigen het hoogtepunt van elke wellness-vakantie. Ook tijdens een gezinsvakantie kunnen ouders hiervan genieten. Reeds de oude Grieken, Romeinen en Arabieren kenden de helende werking van een stoombad. De ideale temperatuur en de hoge luchtvochtigheid laten de spieren ontspannen. De geur van de kruiden doet de rest. De luchtwegen en poriën van de huid openen zich, zodat het lichaam ideaal kan ontspannen. Het effect van een stoombad is altijd een pure weldaad voor lichaam en geest. En we weten allemaal: gezondheid is belangrijk. Ook voor ouders.

Dear guests,


we and our employees are very happy to be able to welcome you again with a
“very welcome, nice to have you here” from 3 July 2020.

By the way:
We have adjusted our cancellation conditions and offer free cancellations up to one day before your planned arrival day during the summer season 2020 in case of closed borders.
More information on the open lifts and on the hygiene measures can be found here.


Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer