• slidebg1

Plezier en actie in het Funpark

Het springen over schansen en het skiën of snowboarden op diepsneeuwhellingen wordt steeds populairder. De vraag naar zogenaamde funparken en freeride-routes neemt elk jaar toe. In de gezinsvriendelijke skiregio Serfaus-Fiss-Ladis hebben we daarom ons best gedaan om de wintersporters spannende attracties te bieden.

Acht fun-parken en speelpret voor de kinderen

Ervaren freestylers en freeriders zijn in de skiregio Serfaus-Fiss-Ladis aan het juiste adres. Het freestyle aanbod in Serfaus en het snowpark in Fiss bieden veel actie en winterpret.

Maar ook voor onze jonge, beginnende skiërs en freestylers hebben we het juiste aanbod, in de vorm van het beginnersparcours. Op golvende hellingen, kleine boxen en kickers kunnen de eerste sprongen en slides worden geoefend. Met behulp van de zogenaamde airbag kunnen durfals van een grote schans af waarbij ze zacht op een groot luchtkussen landen.

Bovendien bieden de skischolen van Serfaus-Fiss-Ladis regelmatig speciale freeridelessen aan. Ervaren freeriders geven hier hun kennis door. Zo staat niets een veilig diepsneeuwavontuur meer in de weg.

Boarder-X, rainbow-rail, big-air-bag en freerides

De snowboardscene heeft zich de afgelopen decennia snel ontwikkeld. Het is logisch dat snowboarders hun eigen "taal" hebben. Ouders hoeven niet altijd alles te begrijpen. Kinderen leren de belangrijkste uitdrukkingen vanzelf. Voor hen is de onderstaande tekst dan ook geen probleem.

In Fiss bevindt zich behalve een groot freeride-terrein met vette riffs en cliffs ook een boarder-X en funparken. Met een 12-meter rainbowrail, de nieuwe big-airbag op de XL kicker en heel veel jumps, lines, tables, pipes, kinks, andere obstakels en een chill-zone, is er genoeg te doen in ons snowboardpark.

In normaal Nederlands: het snowboard funpark Fiss heeft echt álles wat een funpark tot een echt funpark maakt. Het bevindt zich tussen de Plazör- en Schöngamp-afdaling. Er zijn luidsprekers voor coole muziek en zogeheten parksheriffs.

In Fiss bevinden zich diverse funparken aan de noordkant, een beginnerspark aan de zuidkant nabij de dalafdaling, het leuke kinderspeelpark Berta’s Kinderland en in Serfaus is er het Sunpark.

Dear guests,

We will be open for you from 03rd June until 1st november 2022!
 

By the way:
Please notice, that the cable ways in Serfaus-Fiss-Ladis will open again on 11th june 2022

More information on the hygiene measures in our hotel and the skiarea can be found here.

 

Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer