• slidebg1

Dieet, coeliakie, levensmiddel-allergie, speciale voeding

Logeren in een hotel ondanks een voedselintolerantie: ja, hoor dat kan!

Hoe ga je als hotel, in het restaurant of in de keuken om met voedselintoleranties? We vertrouwen op de directe communicatie met onze hotelgasten. We bespreken graag een speciaal dieetplan, eventuele voedselintoleranties of andere speciale wensen omtrent de maaltijden.

Hotel: omgang met allergieën & intoleranties

Allergie-patiënten moeten altijd op hun voeding letten. Op vakantie of op reis wil je echter ontspannen en leuke dingen doen. Dan heb je geen zin om je zorgen te maken over voedselintolerantie. Dat snappen we: we hebben veel ervaring met onderwerpen als gezonde voeding, voedselallergieën of -intoleranties. Hotel Laurentius is allergievriendelijk. Onze keuken houdt rekening met de eetgewoonten van onze gasten. We vertrouwen op onze kennis, informatie en ervaring op dit gebied.

Bij kinderen of volwassenen: wij houden rekening met allergieën:

Als wij precies op de hoogte zijn welke levensmiddelen u moet vermijden, welk speciaal voedsel we kunnen bezorgen en welke levensmiddelen u van thuis meebrengt ...
... dan staat niets een onbezorgde vakantie in ons hotel in de weg!

Informatie en contact

Mocht u besluiten bij ons te logeren:
  • dan verzoeken wij u om toezending van een dieetplan of een lijst van levensmiddelen die uzelf of een familielid niet mag hebben.
  • dan bent u bij aankomst van harte welkom in de keuken voor een persoonlijk gesprek met onze chekkok over uw dieet, voedselallergie of -intolerantie.
  • dan zorgen wij ervoor dat wij optimaal op uw komst zijn voorbereid!

Lees hier een paar ervaringen van hotelgasten, die een zorgeloze vakantie bij ons hebben doorgebracht dankzij een speciaal coeliakie dieet.

Dear guests,


we and our employees are very happy to be able to welcome you again with a
“very welcome, nice to have you here” from 3 July 2020.

By the way:
We have adjusted our cancellation conditions and offer free cancellations up to one day before your planned arrival day during the summer season 2020 in case of closed borders.
More information on the open lifts and on the hygiene measures can be found here.


Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer