• slidebg1
  • slidebg1

Hartelijk welkom in Fiss,

beter gezegd in het baby & kinderhotel Laurentius.

Is een vakantie in de bergen met een peuter wel een goed idee? Kunnen we dan wel echt tot rust komen? En dan moeten we natuurlijk zoveel spullen meenemen...

Ja, we kennen deze vragen. Heel goed zelfs. Ons hotel heeft zich in de loop der jaren tot een echt baby- en kinderhotel ontwikkeld. Wij hebben zelf kinderen en wij doen niets liever als gezinnen een zorgeloze, afwisselende en ontspannende vakantietijd bezorgen.

Wij zijn overigens Barbara en Michaela Neururer. Een moeder- en dochterteam.

Op vakantie met het hele gezin

Ruim 30 jaar geleden, toen hotel Laurentius voor het eerst zijn deuren opende, zag ons hotel er net zo uit als vele andere hotels in de omgeving. Met destijds 40 bedden. In die tijd waren het vooral onze eigen kinderen, die tussen de receptie, eetzaal en de kamers heen en weer renden. Tegenwoordig kan het gebeuren dat er maar liefst 120 kinderen bij ons logeren. Dit maakt ons baby- en kinderhotel tot een levendige, gezellige logeerplek voor het hele gezin.

In de loop der jaren werd ons hotel groter en ontwikkelde zich tot een unieke vakantiewereld met veel mogelijkheden voor kinderpret, maar ook met voldoende gelegenheid voor ontspanning voor de ouders. Want onze visie is in al die jaren niet veranderd: een vakantie met het hele gezin is het leukst als iedereen – klein én groot - het uitstekend naar zijn zin heeft.

Ons hotel bestaat uit drie gedeeltes: het Mondhaus (hoofdgebouw), het Sternenhaus (2003) en het Sonnenhaus (2014). Alle drie hebben zo hun eigen charme. Samen vormen ze het hotelcomplex Laurentius, waar veel te beleven en te ontdekken valt, zoals een waterwereld voor het hele gezin met een grote glijbaan, een kinderclub en veel gelegenheid tot ontspanning.

In de lente van 2018 werd ons hoofdgebouw, het Mondhaus, volledig gerenoveerd waarbij de bovenste verdieping werd verbouwd tot de zogeheten S'Panorama, een modern opgezet relaxcentre voor volwassenen - inclusief de zogeheten infinity skypool, panoramasauna en stoombad. Wij waren zelf aangenaam verrast door het adembenemende uitzicht vanuit de infinity skypool. We beseffen daardoor des te meer dat we in een schitterende omgeving mogen wonen. We willen dit gevoel graag aan onze gasten doorgeven.

Dus bij deze: kom en overtuig uzelf in ons hotel.

Wij kijken uit naar uw komst bij ons in hotel Laurentius.

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer